weddenbonus nieuws

Wedden op het Europees Kampioenschap darts

Dit weekend wordt van 24 oktober tot en met zondag 26 oktober het Europese Kampioenschap darts gespeeld in Mülheim in Duitsland. Natuurlijk kun je weer wedden op wie kampioen wordt, maar je kan ook per match inzetten op wie er wint. Je kan zelfs inzetten op hoe de darters winnen en met hoeveel legs ze zullen winnen van hun tegenstander. We kijken even naar wat een aantal bookmakers precies te bieden hebben.

 

Darts in een dartbord

Wedden op darts bij Betsson

Betsson is één van de vele bookmakers die ook wedden op darten aanbieden. Voor de eerste speelrondes zijn de vaste jongens natuurlijk favoriet. Michael van Gerwen, Phil Taylor, James Wade en Vincent van der Voort staan alle vier op lage quoteringen. Raymond van Barneveld staat tegenover Simon Whitlock (Australië) en volgens de bookmakers zijn ze redelijk aan elkaar gewaagd. Na vrijdag worden de volgende matches natuurlijk ingepland en kun je kijken wat de quoteringen op dat moment zijn. Bij Betsson kun je nu nog inzetten op toernooi winst van Michael van Gerwen voor een mooie quotering van 3,0.

 

Meer verschillende weddenschappen bij Bet365

Bet365 gaat nog wat verder dan Betsson in hun dart weddenschappen. Je kan bij hun ook wedden op hoe de eindstand in legs zal zijn voor elke match van de eerste ronde. Dat brengt natuurlijk een stuk betere quoteringen met zich mee en als je inzet op winst voor van Gerwen met een score van 6-3 of 6-2 in legs, dan kun je een quotering van 4,75 vinden bij Bet365. Wedden met een handicap is ook mogelijk, net als wedden op over/under van aantal legs in de match.

 

Bonussen bij Betsson en Bet365

Betsson biedt nieuwe klanten nog altijd een mooie Betsson welkomstbonus van €55,00 op hun eerste storting. Als je gaat wedden bij Bet365 dan kun je als nieuwe klant een Bet365 bonus van wel €100,00 pakken. Daar kan je vast het hele weekend wel mee vooruit met wedden op voetbal en het Europees Kampioenschap Darts.

Over de auteur

vorig artikel
Ladbrokes bonus voor combi weddenschappen
volgend artikel
Bookmaker vergelijking groeit met 18bet