weddenbonus nieuws

Wed op Halve Finale(s) en ontvang € 25 Gratis Finale Bet!

Het EK loopt ten einde maar jij kan op de valreep nog profiteren van een aantrekkelijke actie bij Interwetten. Plaats je bij Interwetten namelijk je weddenschap(pen) op de halve finale(s) verzeker je jezelf van een gratis € 25 Free Bet voor de Finale! Daarnaast is het het je laatste kans om van de extra verhoogde € 175 Interwetten Welkomstbonus te profiteren!

 

Hoe ontvang ik mijn € 25 Gratis Finale Weddenschap?

  • Meld je onderstaand aan bij Interwetten of log in.
  • Ga naar de EK Kalender, 6/7 – 7/7 Promo en klik op Participate.
  • Plaats nu 1×2 weddenschappen op 1 of beide halve finale duels.
  • € 50+ inzet? € 10 Gratis Bet cadeau. € 100+ inzet? € 25 Gratis Bet!
  • Zet je Gratis Weddenschap in op de EK Finale en geniet van de winst.

 

Interwetten Halve Finale Wedden © Interwetten

 

Laatste kans – Alleen nu nog € 175 Interwetten Welkomstbonus!

Bovenstaande EK 2016 Bonus is zeer aantrekkelijk voor nieuwe en bestaande klanten. Nieuwe klanten profiteren daarnaast nog tijdelijk door de Interwetten Bonus van een 100% stortingsbonus tot € 150. Je hebt 14 dagen de tijd om je stortingsbedrag 5x in te zetten op 1.70+ odds om de gehele € 150 gratis bonus vrij te spelen. Lukt het je niet om de gehele bonus vrij te spelen? Dan ontvang je alsnog elke 20% die je vrijspeelt! Daarnaast is door de Interwetten Mobiel Bonus je eerste mobiele weddenschap geheel risicovrij. Verlies je? Dan ontvang je je inzet terug zonder enige verdere rondspeel voorwaarden! Een prachtig welkomstpakket voor Nederlanders dat alleen gedurende het EK nog beschikbaar is. Meld je dan ook via bovenstaande afbeelding of onderstaand aan en pak je winst!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Portugal Win 8.0 - Wales Win 17.0. Alleen vandaag bij 888!
volgend artikel
Duitsland - Frankrijk Wedden - Bekijk alle Odds Verhogingen