weddenbonus nieuws

Formule 1 Azerbeidzjan: Gaat Hamilton door met winnen?

Niet alleen voetbal deze week – in Azerbeidzjan staat er een nieuwe GP Formule 1 op het menu. En die kan redelijk wat spektakel opleveren, al heeft Mercedes tot nu alle 3 GPs 2019 gewonnen. Maar na winst van Bottas in Australië en Hamilton in Bahrein en China beginnen we weer bij 0 in Azerbeidzjan. Vooral Ferrari rond Sebastian Vettel en Charles Leclerc heeft grote plannen en wil iets doen aan de voorsprong van Mercedes. En ook bij de online bookmakers zijn er heel wat interessante aanboden. Zo heeft Circus onder meer € 10 als gratis weddenschappen en tot € 250 voor je eerste storting. Daarnaast zijn er meer dan 30 verschillende selecties beschikbaar op de GP Formule 1 in Azerbeidzjan. Dit is een van de meest interessante aanboden voor de motorsport bij de sportweddenschap bookmakers.
 

Wed op de winnaar van de Formule 1 met de odds van bookmaker Circus
© Circus

 

Voorbeschouwing Formule 1 en odds GP Azerbeidzjan bij Circus

Ter gelegenheid van deze GP vind je vele verschillende beschikbare selecties. Het is bijvoorbeeld mogelijk, om op de winnaar te wedden. Daarnaast zijn er ook weddenschappen beschikbaar voor de top3 van de race of de snelste ronde. Of wed bijvoorbeeld op de eerste opgever van de koers. Ook selecties op de winstmarge of op de kwalificatie zijn beschikbaar. Hier zijn enkele van de meest interessante quoteringen:

  • Max Verstappen voor winst in Azerbeidzjan met hoge odds van 15.50
  • Raikkonen met de snelste ronde in de race met een quotering van 65.00
  • Valtteri Bottas als eerste opgever in Bakoe met een notering van 26.50
  • Daniel Ricciardo als winnaar van de kwalificatie met odds van 198.00

Bij de weddenschappen op de winnaar is Lewis Hamilton de grote favoriet. Je ontvangt een quotering van 2.65 indien hij ook deze GP Formule 1 wint. De ferrari-piloten Vettel en Leclerc volgen met odds van 3.35 en 3.95. Wint Valtteri Bottas, dan ontvang je 4.25 keer je inzet. Natuurlijk kun je ook op een van de echte outsiders inzetten. Wint Antonio Giovinazzi, dan wacht er een quotering van 2762.00. Voor Robert Kubica ligt deze zelfs bij 4084.50.
 
Qua odds is Circus een van de meest populaire bookmakers België. Zowel de noteringen op de favorieten alsook de outsiders zijn attractief. Wij verwachten een hete strijd tussen Hamilton, Vettel, Leclerc, Bottas en Verstappen. Wed bijvoorbeeld op de winnende constructeur van de kwalificatie. Of de winnende marge van de kwalificatie of van de race zelf. Daarnaast kun je ook inzetten op een safety car fase of de eerste constructeur waar beide piloten opgeven.
 

Tot € 250 wachten er op je als stortingsbonus van Circus online
© Circus

 

Stortingsbonus bij Circus: 100% tot € 250 voor je

Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Voor de F1 race kun je nog tot € 250 pakken bij de aanbieder. Via onze onderstaande button kun je naar de site van Circus gaan. Helemaal rechts boven op de site van de bookmaker kun je op ‘maak mijn account aan’ klikken. Nu volg je de stappen van de aanbieder voor het registreren van je account. Zodra je account klaar is, is het mogelijk om een eerste keer te storten. Het minimale bedrag voor je storting is € 10 bij Circus. 100% van je eerste storting worden je aangeboden als bookmaker bonus.
 
Dit aanbod van Circus word in je account gestort als gratis weddenschappen. Dit betekent dat er verder geen bonuscondities aan de € 250 zijn verbonden. Je gratis weddenschappen zijn 7 dagen lang beschikbaar in je online account. Binnen die 7 dagen moet je het bedrag 1 keer inzetten tegen een quotering van minstens 1.50. Met het maximum bedrag van € 250 ligt de bonus heel wat hoger dan de gemiddelde aanboden met € 100 bij de meeste bookmakers. De minimale quotering van 1.50 voor het spelen van de bonus is ook niet bijzonder hoog. Zo is dit een heel attractief aanbod voor elke nieuwe klant bij deze Belgische bookmaker.
 

Circus bonus van € 250 binnen enkele stappen

  1. Ga via de onderstaande button naar de homepage van Circus
  2. Volg de stappen van de bookmaker en maak je account aan
  3. Stort een eerste keer een bedrag tot € 250 in je account
  4. De bookmaker geeft je 100% van je storting als Circus bonus
  5. Je gratis weddenschappen moeten niet worden vrijgespeeld

De Circus bonus kan dus meteen worden gebruikt. Daarnaast wachten er ook nog tot € 10 als freebets zonder storting. Voor je aanmelding ontvang je al € 5, en dit bedrag wacht nog een keer voor het invullen van je gsm-nummer. Gebruik dus de € 5 voor je aanmelding en de € 5 voor het invullen van je gsm-nummer. Deze bedragen moeten wel 30 keer worden rondgespeeld tegen odds van 1.60 of hoger. Bijzonder attractieve aanboden wachten er dus bij de bookmaker. Bij ons krijgt de bonus van Circus 4.5 van 5 sterren. Eigenlijk zijn er geen echte nadelen. Het bedrag is bijzonder hoog, er zijn geen bonuscondities en daarnaast zijn er ook nog de bonussen zonder storting. Maak dus nu je account aan bij Circus, stort een eerste keer tot € 250 en pak het maximum van de bonus van de bookmaker. Zet daarna in op de Formule 1 en de GP van Azerbeidzjan bij Circus!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Play-Offs: Kan Gent stunten tegen leider Genk in de Pro League?
volgend artikel
Arsenal - Valencia: Wie stoot door naar de Europa League finale?