weddenbonus nieuws

Binnenblijven en wedden op Fifa

De voetballoze periode lijkt opnieuw te zijn verlengd en dus gaan we voor je op zoek naar de beste wedmogelijkheden van deze week. Fifa (esports) lijkt de oplossing te zijn.

 

Waarom wedden op Esports?

Nu er vrijwel geen voetbalwedstrijden meer te vinden zijn om op in te zetten verleggen veel spelers en daarmee ook bookmakers hun interesse naar wedden op Efootball. Fifa is natuurlijk één van de meest gespeelde spellen en daarom dat Fifa dan ook steeds populairder wordt om op in te zetten. Zeker nu steeds meer mensen thuis werken en hele dagen thuis zitten zien we dat de weddenschappen op dit spel steeds meer toenemen.

 

Nu ook de betting sites Nederland steeds meer Esports en Fifa weddenschappen aanbieden komt de spanning van het wedden op sport langzaam weer terug. Wedden op esports is net als wedden op voetbal verschrikkelijk spannend en kan natuurlijk ook winstgevend zijn. De wedmogelijkheden zijn nog niet zo uitgebreid als dat je gewend bij het normale wedden maar we zijn tot de conclusie gekomen dat deze nieuwe versimpelde manier van wedden toch ook zeer vermakelijk is.  We gaan snel over de evenementen van deze week.

 

 

Waar kun je op wedden deze week?

Er zijn een hoop verschillende toernooien waar de professionele esports spelers aan meedoen. Er zijn tal van Champions League wedstrijden om op te wedden en ook in de nationale competities zijn er mooie wedstrijden te vinden. Omdat er op elk moment van de dag nieuwe wedstrijden en toernooien worden toegevoegd om op te wedden raden we je zeker aan de websites van de bookies in de gaten te houden. Ook wij zullen je natuurlijk op de hoogte houden van de mooiste wedstrijden zoals je van ons gewend bent.

 

Fifa wedden in April 2020

 

© Svenbet

 

Bij Svenbet waar ook de mooie Svenbet bonus voor je klaar staat zien we op het moment van schrijven onder andere de wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid, waarbij Barcelona de torenhoge favoriet is. Andere wedstrijden zijn bijvoorbeeld Sevilla tegen Getafe, Liverpool – City, maar ook de spannende pot tussen CSKA Moskou tegen Shakhtar Donetsk. Inzetten op deze wedstrijden wordt een stuk interessanter als je natuurlijk een lekkere bonus mee kunt pakken. Lees daarom snel door naar de bonus van deze week!

Wedden op Esports met bonus

Als je nog niet bekend bent met Svenbet dan raden we je zeker aan om eens een kijkje te nemen bij deze bookmaker. Niet alleen zijn de quoteringen hier altijd zeer goed, ook de welkomstbonus is er één uit het boekje. Je krijgt hier namelijk 100% tot €125. Dit houdt in dat jouw storting tot een hoogte van €125, gewoon verdubbeld wordt. Je minimale storting om van deze bonus gebruik te maken is €30, vergeet ook niet om de bonus code SBOOKX6 te gebruiken. Je kunt je bonus vrij spelen door je gestort en bonusbedrag zes keer rond te spelen binnen 30 dagen. Aarzel dus geen moment en registreer je nu direct bij Svenbet.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de competitie van Wit Rusland
volgend artikel
Darten: Wedden op Raymond van Barneveld