weddenbonus nieuws

Wed vanavond bij 888 en ontvang meer dan 3x je winst!

Wens jij vanavond een weddenschap te plaatsen op Slowakije – Engeland of Rusland – Wales? Doe dit dan nu bij 888Sport en je profiteert van meer dan 3x zoveel winst! Speciaal voor nieuwe klanten uit Nederland en storten met iDeal is mogelijk! Wij lichten exact voor jou toe hoe jij kan profiteren van deze actie en laten jou zien hoeveel winst jij maar liefst kan maken.

 

Hoe werkt de 888Sport Winstverhoging voor nieuwe klanten?

Je meldt je via een van de bonus banners aan bij 888Sport en maakt een storting. Hierna plaats je een weddenschap met een inzet van € 5 tot € 10 op winst van Engeland of Wales. Als je weddenschap winnend is verhoogd 888Sport de originele quoteringen. De extra winst wordt uitbetaald in Free Bets. Deze kun je binnen 7 dagen opnieuw inzetten en alle gemaakte winst is zonder voorwaarden voor jou!

 

Van welke verhoogde quoteringen kan ik profiteren?

  • Engeland wint – 7.00 in plaats van 1.72.
  • Wales wint – 12.00 in plaats van 2.90.
  • Klik op onderstaande afbeelding en plaats direct je weddenschap.

 

Engeland Slowakije Wales Rusland Wedden © 888Sport

 

Liever een andere weddenschap? Profiteer van winstverdrievoudiging!

Een € 10 weddenschap op Engeland levert je € 60 winst op in plaats van € 7,20 en een weddenschap op Wales € 110 in plaats van € 19. Respectievelijk winstverhogingen van 733% en 478%. Mocht je echter een andere weddenschap willen spelen profiteer je alsnog door de 888Sport Bonus van een winstverdrievoudiging. De winst uit je eerste weddenschap naar keuze met een inzet van € 5 – € 10 wordt namelijk in alle gevallen verdrievoudigd! Een zeer goede Bookmaker Bonus die zeker het aanmelden waard is. Wedden op EK 2016 wordt daarmee extra voordelig en aantrekkelijk voor jou. Klik op bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus banner en win!

vorig artikel
Meld je aan en stort bij Betworld en krijg direct € 150 gratis!
volgend artikel
Exclusief Aanbod: € 5 gratis bij b-Bets zonder storting!