weddenbonus nieuws

Wedden op duivensport bij Circus

Het is niet meteen de meest bekendste sport maar het kan wel een hele leuke zijn. Vele mensen vinden het een vergrijzende sport en kennen dan ook amper tot niets ervan af. Zoals bij elke andere sport wordt het aangeraden om toch zoveel mogelijk kennis op te doen alvorens het inzetten op de sport. Zo zul je best zoveel mogelijk informatie over de verschillen tussen jaarduiven en ouderlingen en alle verschillende duiven gaan opnemen.

wed nu ook op duivensport!

 

 

Duivenrace statistieken

Gaat natuurlijk zonder veel woorden dat wanneer je wilt inzetten op de ene of andere duif je altijd wel goed gebruik kunt maken van statistieken van de desbetreffende duif en hoeveel keer zij in de afgelopen races al in de prijzen is gevallen. Dit op zich is natuurlijk niet het enige wat van belang is voor de juiste weddenschappen maar is toch wel een zeer belangrijke factor.

 

Prijzenpot van duiven bij Circus

Zoals je zult merken zijn de hoeveelheden van inzetten nog vrij laag dit zal mede komen door het feit dat de sport aan het vergrijzen is en daardoor dus niet al te veel bekendheid heeft maar toch wel terug in een opmars zit. De manier hoe de prijzen worden verdeeld is iets anders dan deze bij de traditionele voetbalwedstrijden. Alle inzetten worden in een prijzenpot geplaatst en wanneer de race voorbij is zullen de winsten worden verdeeld tussen de winnaars. Wil je dus ook kans maken op de prijzen registreer je dan bij circus en verkrijg ineens ook de circus welkomstbonus waarmee je inzet volledig gratis kan worden.

 

Prestaties verbeteren

Het is natuurlijk aan elke duivenmelker de opdracht om zijn duif zo goed mogelijk te laten presteren daarom worden er altijd speciale truucjes gebruikt om deze verbeterde prestaties te verkrijgen zoals b.v.b.:

  • De doffer dat de vlucht gaat maken een week van te voren scheiden van de duivin zodat hij veel sneller terug naar zijn nest wilt.
  • Scheiden van de ouder en kinderen wanneer de andere ouder niet aanwezig is in het nest
  • Juiste voeding al dan niet met extra voedingssuplementen

 

Zo zie je maar, het is niet zomaar een duif in de lucht gooien en hopen dat deze zo spoedig mogelijk terugkeert naar huis, er komen vele extra factoren bij een wedstrijd kijken en dit in zijn geheel maakt het toch nog een spannende sport.

 

vorig artikel
Tour promotie bij Unibet
volgend artikel
Darts live vanuit Blackpool van 18 t.e.m. 26 Juli