Wedden op de Grand Slam of Darts 2014

Met alle Nederlandse darters die meedoen aan de Grand Slam of Darts dit jaar is het erg leuk om eens een wedje te leggen op wie het toernooi gaat winnen. Bij alle online bookmakers kan je wel wedden op darts, maar ze verschillen in wat ze precies aanbieden. Daarom is het goed om even een aar bookmakers te vergelijken om te zien wie wat aanbiedt voor het hele darts toernooi.

Darts in een dartbord

Wedden op darts bij Tipico

Tipico biedt natuurlijk wedden op darts. Je kan op dit moment inzetten op de eerste rondes en de knockout fase van morgen. De halve finales, kwart finales en de finale van zondag kan je natuurlijk ook spelen bij Tipico. Het enige dat mist is een kans om nu al in te zetten op wie het hele toernooi wint. Tipico biedt nieuwe klanten nog een welkomstbonus van 100 euro die je direct kan inzetten op de Grand Slam of Darts.

Wedden op het hele darts toernooi bij Stan James

Bookmaker Stan James biedt naast de standaard weddenschappen per match ook een weddenschap op de winnaar van het hele toernooi. Over het algemeen geldt dat hoe eerder je inzet op de uiteindelijke winnaar van het toernooi hoe hoger de quoteringen. Van Gerwen staat nu nog op een quotering van 2,25 en Phil Taylor heeft een quotering van 3,0. Hoe verder het toernooi vordert hoe lager de quoteringen. Bij Stan James kan je een gratis weddenschap van 10 euro krijgen nadat je een weddenschap van 10 euro geplaatst hebt. Kijk bij de voorwaarden voor deze gratis weddenschap van StanJames.

Eindeloos veel verschillende darts weddenschappen bij Bet365

Heb je echt verstand van darts en wil je betere quoteringen door speciale weddenschappen af te leggen, dan moet je bij bookmaker Bet365 zijn. Je kan bijvoorbeeld wedden op hoeveel legs een match duurt, wie de meeste 180’s gooit en hoeveel ze gooien met de eerste drie darts. Bet365 biedt nog veel meer darts weddenschappen aan. Bet365 neemt helaas geen Nederlandse klanten aan op dit moment, maar wedders uit België zijn van harte welkom. Je kan bij Bet365 gebruik maken van een Bet365 Bonus en een mobiel wedden bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Bet-at-Home maandelijks toernooi
volgend artikel
Mobiel wedden op voetbal, darten en wielrennen