Wedden op de Grand Prix van Japan

Dit weekend reist het complete Formule 1 circus naar Japan om daar de Grand Prix te verrijden. Het beloofd weer een spannende race te worden met Hamilton en Rosberg als favorieten. Mogelijk krijgt het circuit echter een bezoek van een tyfoon, er is in ieder geval regen voorspeld.

 

Circuit van Suzuka in Japan
Het circuit van Suzuka

 

De quoteringen voor de Formule 1 GP van Japan van 2014 zijn redelijk aantrekkelijk te noemen. Op dit moment staat Lewis Hamilton op 1,68 en Nico Rosberg op 2,80 bij bookmaker ComeOn. Dat zijn geen slechte quoteringen voor zulke goede coureurs. In oost Azië is het typhoon seizoen echter in volle gang en er bestaat een kans dat het circuit ook last krijgt van het weer. Voor vandaag is in ieder geval regen voorspeld tijdens de vrije training en dit weer zet zich mogelijk door tijdens de rest van het weekend.

 

Regen biedt mogelijkheden voor wedders

De regen is misschien niet zo goed voor de race, maar het biedt de wedders alle mogelijkheden om wat betere winsten te pakken. Tijdens een Formule 1 race met regen kun je altijd wel wat onverwachte dingen zien en de favorieten zijn lang niet altijd verzekerd van de winst. Dit biedt natuurlijk perspectieven voor de avontuurlijke gokkers die in willen zetten op andere coureurs dan alleen de favoriet. Ricciardo staat op 8,5 en Vettel heeft op dit moment een quotering van 13,00 bij online bookmaker ComeOn. Het is niet onwaarschijnlijk dat het slechte weer voor verrassingen kan zorgen. Je kan even kijken of je nog in aanmerking komt voor de bonus van ComeOn voor je stort, dan pak je gelijk wat gratis speltegoed mee.

 

Verstappen in de vrije training in Japan

Vandaag rijdt de zeer jonge (17 jaar) Max Verstappen in de vrije training. Hij krijgt zo de kans om kennis te maken met het rijden in de Formule 1. Volgend jaar zal hij als jongste coureur ooit meerijden in de Grand Prix van Australië voor Torro Rosso. Wij zijn benieuwd of we volgend jaar veel op hem kunnen inzetten. Met zijn kwaliteiten als coureur wordt hij vast een favoriet van de Nederlandse wedders.

Over de auteur

vorig artikel
Circus.be is jarig en pakt flink uit met extra bonussen
volgend artikel
Speel mee met interwetten op de Europese kwalificaties