weddenbonus nieuws

Wedden op de Brexit: wanneer verlaat het Verenigd Koninkrijk Europa?

Je bent het ondertussen misschien al een beetje beu. Die Engelsen zeuren al jarenlang over Europa en hoe ze de Europese Unie gaan verlaten, en toch zijn ze hier nog steeds. Politieke weddenschappen zijn vaak moeilijk te voorspellen. Laten we toch even alle opties afgaan en profiteren van de typische waanzin in de hedendaagse politiek. Komt puntje bij paaltje en gaat het Verenigd Koninkrijk ons uiteindelijk toch verlaten? Of is het al die tijd een politiek/theatraal schouwspel geweest van blaffende honden, die toch niet durven bijten…

 

Wedden op Brexit bij Brexit Bookmakers

Voor wie een weddenschap op de Brexit wil plaatsen, is onze eerste keuze van Brexit Bookmakers gaat toch zeker Svenbet zijn. Hier kan je wedden op Brexit met redelijke goede quoteringen op een site die behoorlijk goed in elkaar zit. De reputatie van Svenbet is ondertussen misschien zelfs iets beter dan die van het gehele Verenigd Koninkrijk samen. Het is inmiddels al van 2016 geleden, toen het referendum om de EU te verlaten nipt gewonnen werd door de Brexit-voorstanders. In die tijd hebben vele Engelse politieke leiders zichzelf non-stop een beetje belachelijk gemaakt op het wereldtoneel. Er zijn al jarenlang onderhandelingen met Europa aan de gang over hoe deze Brexit precies zou gaan gebeuren, met weinig succes.

 

odds betfirst brexit
© BetFIRST

 

Het idee van de Engelse Brexit-partijen is meestal iets in de lijn van: “Hey, wat als we nu eens uit Europa gaan, geen belastingen betalen, en alle voordelen behouden? Klinkt goed he?”. De andere Europese diplomaten overleggen dan onder elkaar met vele vergaderingen in dure hotels waar ze als ware Patriciërs hun dure wijn en champagne vol stijl en met de pink en kin omhoog, leegdrinken. Na lange debatten met grote rekeningen voor de staat, komen ze dan tot de unanieme beslissing omtrent de Britse brexitvraag. “Maar nee jong, we gaan dat niet doen!” En zo geschiedde het, of net niet. Drie jaar na datum is er nog steeds geen Brexit, tot groot jolijt van de Bookmakers Nederland. Deze genieten al 3 jaar van deze grote farce, gezien het niet logisch lijkt dat Europa veel zal toegeven aan de Engelse eisen. Of de Verenigde Staten, als grootste buitenlandse investeerders/sponsors voor het VK, dat wel zullen doen, blijft nog maar de vraag.

 

Het ontslag van Theresa May geeft meer gokken op Brexit kansen

De Engelse Prime Minister Therese May heeft onlangs zelf ontslag genomen. Niet voor ze eerst nog eens een laatste keer op TV haar eigen volledig belachelijk maakte wel. Er is niets mis met een huilpartij, iedereen kan al eens triestig zijn. Maar om dit nu op TV te doen voor het hele land bij je ontslag nadat je al 3 jaar niets verwezenlijkt hebt? De Engelsen zijn een redelijk droog volk, dus je kan bij hen op weinig sympathie rekenen. Maar goed, nu zijn er terug UK verkiezingen voor een nieuwe Premier. Op 22 juli kunnen alle leden van de conservatieve partij stemmen wie de nieuwe Premier wordt. Jeremy Hunt of Boris Johnson zijn de twee gedoodverfde favorieten. De gemiddelde leeftijd van de mensen die kunnen stemmen op dit resultaat is waanzinnig hoog. Met bijna 40% van de stemmers boven de leeftijd van 66 is het heel duidelijk wie het land leidt. De dinosaurussen leken volledig uitgestorven, maar blijkbaar hebben ze nog altijd een impact op ons dagelijks leven.

 

Svenbet zit bij onze favoriete Brexit Bookmakers

Bij Svenbet krijg je een geweldige eerste stortingsbonus van 100% tot € 125. Qua Brexit bookmakers is deze aanbieder veruit de beste optie. Niet alleen het hoge bedrag van deze bonus trekt ons aan. Het zijn voornamelijk de sterke bonusvoorwaarden die erbij komen. Deze zetten we graag even op een rijtje:

  • 100% tot € 200 op je eerste storting
  • Rondspelen kan door 2 keer bonus- en stortingsbedrag te wedden
  • De minimum quoteringen voor rondspelen zijn 1.40, wat echt goed is als we het vergelijken met andere bookies
  • Je krijgt zoveel tijd als je wil om deze rond te spelen
  • Wedden met iDeal kan ook

Kort samengevat zit het zo. Uit alle bookmakers Brexit is Svenbet voor ons nog altijd de beste optie. Probeer het dus zelf ook eens. Klik hier en begin te gokken op Brexit bij BetFIRST!

Over de auteur

vorig artikel
AFCON - Africa Cup of Nations 2019 met €200 bonus!
volgend artikel
UEFA EK voor jongeren onder 21