11:16 uur

Geld winnen door te wedden op Brexit weddenschappen

Je bent het ondertussen al misschien een beetje beu. Die Engelsen zeuren al jarenlang over Europa en hoe ze de Europese Unie gaan verlaten, en toch zijn ze hier nog steeds. Politieke weddenschappen zijn dan vaak moeilijk te voorspellen. Laten we toch even over alle opties gaan, om te profiteren van de typische waanzin in de hedendaagse politiek.

 

Wedden op Brexit bij Brexit Bookmakers

Onze eerste keuze van Brexit Bookmakers gaat toch wel zeker BetFIRST zijn. Hier kan je wedden op Brexit met redelijke goede quoteringen op een site die behoorlijk goed in elkaar zit. De reputatie van BetFIRST is ondertussen misschien zelfs iets beter dan die van het gehele Verenigd Koninkrijk. Het is ondertussen al van 2016 geleden toen het referendum om de EU te verlaten nipt gewonnen werd door de Brexit voorstanders. In die tijd hebben zich veel Engelse politieke leiders hun eigen non stop een beetje belachelijk gemaakt op het wereldtoneel. Er zijn al jarenlang onderhandelingen met Europa aan de gang over hoe deze Brexit precies zou gaan gebeuren, met weinig succes.

 

 

Odds Brexit Politieke weddenschappen UK bij BetFIRST
© BetFIRST

 

 

Het idee van de Engelse Brexit partijen is meestal iets in de lijn van: “Hey, wat als we nu eens uit Europa gaan, geen belastingen betalen, en alle voordelen behouden? Klinkt goed he?”. De andere Europese diplomaten overleggen dan onder elkaar met vele vergaderingen in dure hotels waar ze als ware Patriciërs hun dure wijn en champagne vol stijl opdrinken. Na lange debatten, met grote rekeningen voor de staat, komen ze dan tot de unanieme beslissing omtrent de Engelse brexit vraag. “Maar nee jong, we gaan dat niet doen!” En zo geschiedt het, na 3 jaar is er nog steeds geen Brexit, tot groot jolijt van de Bookmakers Nederland. Deze genieten al 3 jaar van deze grote farce, gezien het niet logisch lijkt dat Europa heel veel zal toegeven aan de Engelse eisen.

 

Het ontslag van Theresa May geeft meer gokken op Brexit kansen

De Engelse Prime Minister Therese May heeft onlangs zelf ontslag genomen. Niet voor ze eerst nog eens een laatste keer op TV haar eigen volledig belachelijk maakte wel. Er is niets mis met een huilpartij, iedereen kan al eens triestig zijn. Maar om dit nu op TV te doen voor het hele land bij je ontslag nadat je al 3 jaar niets verwezenlijkt hebt? De Engelsen zijn een redelijk droog volk, dus je kan bij hen op weinig sympathie rekenen. Maar goed, nu zijn er terug UK verkiezingen voor een nieuwe Premier. Op 22 juli kunnen alle leden van de conservatieve partij stemmen wie de nieuwe Premier wordt. Jeremy Hunt of Boris Johnson zijn de twee doodgeverfde favorieten. De gemiddelde leeftijd van de mensen die kunnen stemmen op dit resultaat is waanzinnig hoog. Met bijna 40% van de stemmers boven de leeftijd van 66 is het heel duidelijk wie het land leidt. De dinosaurussen leken volledig uitgestorven, maar blijkbaar hebben ze nog altijd een impact op ons dagelijks leven.

 

BetFirst zit bij onze favoriete Brexit Bookmakers

Bij BetFIRST krijg je een geweldige eerste stortingsbonus van 100% tot € 200. Kwa Brexit Bookmakers is het dus verruit de beste optie. Niet alleen het hoog bedrag van deze bonus trekt ons aan. Het zijn voornamelijk de heel sterke bonus voorwaarden die erbij komen. Laten we ze hieronder even op een rij zetten.

  • 100% tot € 200 bij je eerste storting zoals je al weet
  • Rondspelen kan door 2 keer bonus en stortingsbedrag te wedden
  • De minimum quoteringen voor rondspelen zijn 1.40, wat echt goed is als we het vergelijken met andere bookies
  • Je krijgt zoveel tijd je maar wilt om deze rond te spelen
  • Wedden met iDeal kan ook

Kort samengevat zit het zo. Uit alle bookmakers Brexit is BetFIRST voor ons nog altijd de beste optie. Probeer het dus zelf ook eens. Ga via onderstaande button nu gokken op Brexit bij BetFIRST!

Claim de bonus! Meer informatie