weddenbonus nieuws

Wedden op Australian Open met een extra wed bonus

Dit weekend worden de laatste wedstrijden van de Australian Open in Melbourne gespeeld en verschillende bookmakers geven je een extra wed bonus om op dit Grand Slam toernooi mee te spelen. We hebben een gratis weddenschap van 5 euro bij 888Sports en een gratis weddenschap van 10 euro bij NetBet. Natuurlijk moet je voor beide bonussen wel eerst wat doen, daar vertellen we je hier meer over.

Netbet promo
© by NetBet

Australian Open wed bonus bij 888Sports

Voor de wed bonus van 888sports moet je op 1 dag minimaal vijf weddenschappen (vooraf of live) spelen van minimaal 5 euro voor een quotering van minstens 1.5. De volgende dag krijg je dan een gratis weddenschap van 5 euro. Je kan elke dag gebruik maken van deze bonus. Je weddenschappen moet je plaatsen op de Australian Open om de gratis weddenschap te krijgen. Alleen enkelvoudige of meervoudige weddenschappen tellen mee voor deze actie.

Nieuwe klanten van 888Sports kunnen ook nog profiteren van de 888Sports welkomstbonus.

Wed bonus van NetBet voor Australian Open

De bonus van NetBet kan je maar 1 keer krijgen, in plaats van elke dag die van 888Sports. Je moet vijf live weddenschappen afsluiten, dus tijdens de wedstrijden en voor een quotering van minimaal 1.5. Vervolgens stuur je een email naar support@netbet.com met als onderwerp Australian Open en het referentienummer van je weddenschap. Je krijgt dan een weddenschap van 10 euro cadeau. Deze weddenschap kan je vrij inzetten op welke sport je maar wilt, maar je moet het bedrag minimaal 3 keer rondspelen tegen een quotering van minstens 1.60.

Nieuwe klanten van NetBet kunnen ook nog profiteren van de NetBet eerste storting bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Elke dag cashback bonus bij bookmaker MyBet
volgend artikel
Wed maandags op tennis bij Ladbrokes en win 80 euro