Promovendus Beerschot op bezoek bij Oostende

Speeldag 1 van de Pro League zit er bijna op, maar niet voordat Oostende en Beerschot het tegen elkaar hebben opgenomen. Lees hier de voorbeschouwing en onze wedtips bij deze mooie pot voetbal.

 

Twee ploegen die zichzelf moeten bewijzen

Zowel Oostende dat vorig seizoen voorlaatste werd, als Beerschot kunnen zichzelf eigenlijk alleen maar overtreffen dit seizoen. Oostende dat met een flinke boost van de investeerders het dit seizoen nog maar eens waar moet gaan maken, won vorige week de wedstrijd tegen Cercle Brugge met 3-1 in een oefenmatch. De grote aankoop van deze zomer bij Oostende is de van Saint-Etienne overgekomen Makhtar Gueye. Met een transfersom van ruim een miljoen Euro zijn de verwachtingen van Gueye alsmede de verwachtingen van Oostende na de investering zeer hoog. Er werd nog een versterking gehaald. Cameron McGeehan is overgekomen van Barnsley. De selectie is voor dit seizoen dus al goed verstevigd. Kan KVO na alle malaise van de laatste jaren eindelijk weer eens floreren? We gaan kijken wat de verwachting is in het openingsweekend van de Jupiler Pro League en of de bookmakers Belgie Oostende als favoriet zien tegen Beerschot.

 

Beerschot speelt als promovendus de eerste wedstrijd in de Pro League kort na de gewonnen promotie. Er was niet veel tijd om te genieten van de winst want de voorbereiding op het nieuwe seizoen dat nu dus al begonnen is waren in volle gang. De knop is inmiddels omgezet en de spelersgroep maakt zich op voor een historische comeback in de Jupiler Pro League. Hoe mooi zou het zijn als zelfs de eerste wedstrijd in de Pro League al direct na de promotiefinale gewonnen kan worden? We gaan de noteringen bij Betfirst erbij pakken om te zien of de kansen van Beerschot realistisch zijn tegen Oostende.

 

wedden op oostende beerschot

©Betfirst

 

De odds bij deze wedstrijd

Wordt het de promovendus of toch Oostende dat de eerste punten van het seizoen binnensleept? Een ding is zeker: het team dat wint staat in de top zes. Er waren namelijk slechts vijf ploegen die hun eerste match wisten te winnen. De odds gaan vrij gelijk op al krijgt Oostende lichtjes de voorkeur. De noteringen voor een overwinning van Oostende staan op 2.45. Inzetten op een openingsstunt van Beerschot geeft je bij Betfirst 2.90. Een gelijkspel levert het meeste op. Hier krijg je 3.50 voor. Waar je dus op inzet bij deze wedstrijd, je inleg wordt met minimaal 2,5 keer vermenigvuldigd.

Met de nieuwe regelgeving wordt er helaas geen weddenbonus meer aangeboden bij Betfirst. Maar de odds maken een hoop goed. Als Nederlander wedden op deze wedstrijd doe je bij een bookmaker die wel in Nederland actief is. In ons bookmakers Nederland overzicht vind je tal van goede bookmakers met bonussen. Als Belg raden we je toch aan om de odds van Betfirst te pakken.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie wint de Champions League kwartfinale? PSG of Atalanta?
volgend artikel
De voorbeschouwing bij Leipzig tegen Atletico Madrid