weddenbonus nieuws

Nederlands elftal oefent tegen Mexico

Op woensdagavond speelt het Nederlands elftal de eerste wedstrijd onder Frank de Boer. De eerste van drie wedstrijden in een week vindt plaats in de Johan Cruijff Arena en wji hebben daar geweldige odds bij gevonden.

 

Grote namen ontbreken bij Nederland

Memphis Depay za er waarschijnlijk niet bij zijn op woensdag. Virgil van Dijk krijgt na drie wedstrijden in een week tijd ongetwijfeld nog wat extra rust. Matthijs de Ligt is geblesseerd en speelt sowieso tegen Mexico niet. Het gemis van de Ligt en Van Dijk in de as van de verdediging zal waarschijnlijk worden opgevangen door Nathan Ake en Joel Veltman. Er wordt gesproken over een Oranje debuut voor Teun Koopmeiners terwijl ook Owen Wijndal direct in de basis zou kunnen beginnen.In de aanval zullen we Steven Bergwijn zien naast Luuk de Jong terwijl er ook gehoopt wordt op Donyell Malen. Toch zal Frank de Boer niet alleen maar debutanten op gaan stellen en toch ook kiezen voor ervaring tegen het altijd lastige Mexico. Quincy Promes, Wijnaldum en Daley Blind zouden de jongere jongens moeten begeleiden. We gaan zo bij de Ideal bookmakers kijken wat de odds zijn voor een overwinning van Nederland en zullen ook de Svenplay bonus toelichten. Eerst gaan we eens kijken wat we van Mexico kunnen verwachten.

 

Mexico aast op revanche

Herinner je het nog? In 2014 tijdens het WK speelde Oranje en Mexico ook al tegen elkaar. In de achtste finales kwam Nederland er amper aan te pas en zag het Mexico zelfs in de 48e minuut op achterstand komen. Nederland leek te worden uitgeschakeld op het WK maar toen kreeg Wesley Sneijder in de 88e minuut de bal achter doelman Ochoa. Een paar minuten later ging Arjen Robben op avontuur in het strafschopgebied, kwam ten val en was het Klaas Jan Huntelaar die de penalty inschoot. De WK droom van Mexico spatte uiteen. In zes minuten tijd boog Nederland de nederlaag om in een overwinning. Veel Mexicanen hebben nog steeds slapeloze nachten over die gegeven penalty en daarom worden de mouwen extra opgestroopt bij elke wedstrijd tegen Nederland.

 

Aan Mexicaanse zijde zijn we een aantal bekenden terug. Edson Alvarez die van de week nog in actie kwam tegen Groningen staat in de basis bij Mexico en ook Herrera, Gonzalez en Jimenez zien we binnen de lijnen terug vanaf de eerste minuut. Geven de online bookmakers Mexico tegen Nederland een kans in de Arena? We zien het hieronder.

 

goede odds bij nederland mexico

© Svenplay

 

 

De odds en bonus bij Nederland – Mexico

Het is een vriendschappelijke wedstrijd maar het is wel de eerste van Frank de Boer. Die zal ongetwijfeld willen winnen bij zijn debuut als bondscoach. Bij de bookmakers krijgt Nederland de favorietenrol toebedeeld. Voor wedden op Nederland staan de odds op 1.74 terwijl je voor Mexico 4.20 krijgt. Een gelijkspel staat op 3.50. Denk jij dat Nederland gaat winnen van Mexico? Waar je ook op inzet, je doet er goed aan de Svenplay bonus mee te pakken.

 

Deze bonus geeft je maximaal €150 extra bij je eerste storting. Hierna staan er ook nog eens verschillende reloadbonussen voor je klaar. Een prima keuze als je niets wilt missen van al het aankomende internationale topvoetbal!

 

 

vorig artikel
Kan Turkije winnen in en tegen Duitsland?
volgend artikel
De voorbeschouwing op het Nederlands elftal tegen Bosnië