weddenbonus nieuws

Wedden op Nederland Noord-Ierland kwalificatie Euro 2020

Nederland neemt het in de Rotterdamse Kuip op tegen Noord-Ierland. De Noord Ieren staan 3 punten boven Nederland maar hebben een wedstrijd meer gespeeld. Kijk naar onze voorbeschouwing en je weet meteen alles over de Nederland – Noord-Ierland odds!

 

Nederland derde in Groep C

 

Met 9 punten uit 4 wedstrijden en maar liefst 14 doelpunten doet Oranje het goed in de kwalificatiepoule. Het nationale team staat weliswaar op de derde plaats maar de andere landen hebben allemaal een wedstrijd meer gespeeld. Als Oranje in Rotterdam dus weet te winnen van Noord-Ierland, komen ze direct op de tweede plaats of zelfs eerste plaats te staan. Duitsland staat namelijk ook op 12 punten uit 5 wedsstrijden. Mocht Nederland gelijk de koppositie willen pakken, dan moeten ze met minimaal 3-0 winnen. Of dat reëel is gaan we zo bekijken bij de beste bookmakers Nederland.

 

Noord-Ierland onoverwinnelijk tot Duitsland op bezoek kwam

 

Met 12 punten uit 4 wedstrijden liep de kwalificatiestrijd van Noord-Ierland erg soepel. We moeten wel een kanttekening maken dat de vier wedstrijden wel tegen de zwakste teams uit de poule waren. Zowel Belarus als Estland werden twee keer verslagen. De eerste nederlaag was dus de eerste wedstrijd tegen een sterkere tegenstander. Terwijl Nood- Ierland begon met een makkelijk serie, de laatste kwalificatiewedstrijden wordt er dus alleen nog gespeeld tegen Nederland (2x) en Duitsland.

 

 

 Odds Nederland Noord Ierland gokken euro 2020

© Svenbet

 

Oranje de grote favoriet in de Kuip

Met de succesvolle Nations League nog in het achterhoofd zijn de bookmakers Ideal het er over uit dat Nederland de favorietenrol krijgt toebedeeld. Bondscoach Koeman heeft een luxeprobleem met zijn spelers die in heel Europa imponeren. Het is dan ook niet gek dat inzetten op Noord-Ierland erg veel oplevert. Met 17 keer je inleg lijkt deze kans wel heel erg klein. Een oranje overwinning komt uit op 1.15 terwijl een gelijkspel tussen beide landen uitkomt op 7.20. Als je denkt dat Nederland flink gaat uitpakken tegen Noord-Ierland dan kun je bijvoorbeeld inzetten dat Oranje meer dan 3 keer scoort. In dit geval staan de odds op 2.62.

 

Inzetten op Euro 2020 kwalificatie met stortingsbonus

Svenbet heeft een lekkere promotie klaar staan waarbij het inzetten op Nederland – Noord-Ierland nog aantrekkelijk wordt. Met de 100% eerste stortingsbonus wordt jouw stortingsbedrag direct verdubbeld. Dit houdt dus in dat je twee keer zoveel kunt inzetten. Het mooie van deze promotie is dat het minimumbedrag slechts €20 is. Deze €20 wordt dus direct €40! Om jouw hele bonus vrij te spelen dien je het totale bedrag tien keer rond te spelen op odds hoger dan 1.90. Dit aantal is makkelijk te behalen als je kijkt hoeveel mooie wedstrijden er nog te wachten staan. Wil je gelijk nog gebruikmaken van deze mooie Svenbet bonus? Klik dan op de link hier beneden!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Gratis inzetten op de topper tussen Inter Milan en Juventus
volgend artikel
Oranje richting het EK? Gokken op Belarus – Nederland voor kwalificatie Euro 2020