weddenbonus nieuws

Nederland maakt zich op voor de tweede Nations League wedstrijd tegen Italie

Een paar dagen na de zakelijk 1-0 overwinning tegen Polen in de Johan Cruijff Arena, komt nu Italië   op bezoek. Wint Nederland deze wedstrijd opnieuw?

 

Is Nederland nu beter op elkaar ingespeeld?

Het was wat onwennig, geen fans de Arena, een nieuwe coach, spelers die lang niet met elkaar gespeeld hebben. Het duurde dan ook even voordat de eerste kansen van Oranje kwamen. Kort voor rust zorgde Frenkie de Jong voor de eerste dreiging maar het was Bergwijn die Nederland tegen Polen na een uur spelen op voorsprong zette. Die goal maakte het verschil tegen Polen en zette gelijk de eindstand op het scoreboard. Een zakelijke overwinning zoals die door de spelers genoemd werd. Een belangrijke overwinning want door die zege staat Nederland nu bovenaan in de Nations League groep.

 

Italië is natuurlijk een heel andere ploeg dan Polen. Normaalgesproken ook een stuk gevaarlijker. Toch wisten de Italianen de openingswedstrijd van de Nations League niet te winnen. Tegen Bosnie werd het 0-0. Een zege op Italië   zou natuurlijk topnieuws zijn voor Oranje maar kan desastreuze gevolgen hebben voor de Italianen. We gaan zo bij de betting sites kijken wat er wordt gegeven voor een overwinning van Nederland. Eerst gaan we eens kijken hoe Italië er voor staat.

 

Italië met een doelpuntloos gelijkspel tegen Bosnië

Heel Italië had zich een andere start van de Nations League voorgesteld. Bosnië, een van de makkelijkere ploegen uit de groep zou toch wel met 2-0 of 3-0 van het veld gestuurd worden. Niets was minder waar, Italië  speelde inspiratieloos en zonder veel druk. Een ontbrekende naam bij Italië  was die van Ciro Immobile. Immobile was met 36 doelpunten in de Serie A  topscorer maar moest vanaf de bank toekijken hij zijn land het lastig had tegen Bosnië. Ook als invaller kon hij het verschil niet maken. De Nations League en Italië  zijn tot dusverre nog geen goede combinatie. Als Italië   verliest van Nederland is het behalen van de eindronde zelfs niet meer in eigen hand. Daarom kunnen we een strijdlustig Italië   verwachten tegen Nederland en misschien wel Immobile in de punt van de aanval. OF hij het verschil gaat maken tegen de sterke Nederlandse verdediging is nog maar te zien. Laten we de odds van bookmakers Nederland erbij pakken en direct ook ons licht schijnen op de Speedybet bonus.

 

Nederland favoriet in de Nations League tegen Italie

 

©Speedybet

 

Wedden met goede odds en bonus op Nederland – Italië  

Dit kan zomaar eens een hele mooie wedstrijd worden tussen twee echte voetballanden. Er staat ook een hoop op het spel en dus kunnen we hier zeker goede odds bij verwachten. Bij Speedybet waar de wedbonus 100% van je storting is als je een bedrag stort tussen 20 Euro en 200 Euro, hebben we erg goede odds gevonden.

 

Nederland is favoriet in eigen huis tegen Italië. Speedybet heeft de odds van Nederland op 2.30 gezet en dat is toch een flink verschil met wat je krijgt als je op Italië inzet als Winnaar. Hier krijg je 3.30 voor. Een gelijkspel zit hier dan weer net tussenin met 3,05 als beide ploegen de punten delen. Denk jij dat Nederland na Polen nu ook van Italië wint? Zet dan nu nog in!

 

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de US Open 2020
volgend artikel
Wedden op België tegen IJsland in de Nations League!