weddenbonus nieuws

Wedden op Napoli – Inter Milan tijdens de Serie A

Koploper Inter Milan neemt het op maandag op tegen Napoli. Na twee gelijke spelen wist Inter Milan vlak voor kerst weer te winnen. Winnen ze ook in Napels van Napoli?

 

Achttien punten verschil tussen beide teams

Inter Milan is nog steeds koploper in de Serie A, maar moet die positie wel delen met Juventus. Beide teams staan op 42 punten. De nummer drie van Italië heet Lazio en staat op deze positie met 36 punten. Napoli zien we niet terug bij de eerste vijf plaatsen in de Serie A. Het kent een lastig seizoen en staat op 24 punten en heeft daarmee de achtste plaats in het klassement. Ook Napoli wist de wedstrijd voor Kerst te winnen. Dat was de eerste zege sinds vijf wedstrijden. Het loopt dus niet lekker bij de Napolitani; als ze volgend seizoen in Europa willen spelen is er dus een flinke verbetering nodig. Inter Milan liet in december dus nog wat punten liggen, maar kon profiteren van het feit dat concurrent Juventus dat ook deed. Inter zal ongetwijfeld een einde willen maken aan de dominantie van Juve in de Serie A, en heeft alle pijlen gericht op de titel dit seizoen. Als je vanuit Belgie wedt, kan je via dit artikel bij Ladbrokes gokken. Verder laten we je ook weten bij welke van de betting sites Nederland je terecht kan.

 

Inter Milan met Lukaku tegen Mertens & Co.

Topscorer in Italië is Ciro Immobile, maar nummer twee is niemand minder dan Romelu Lukaku. Met twaalf goals is hij de gevaarlijkste man bij Inter Milan. Dries Mertens laat zien dat hij dit seizoen zeer gevaarlijk is, maar dan met name in de Champions League. In zes Europese wedstrijden was hij bij evenveel goals betrokken; 5 goals en een assist. In de Serie A doet Mertens het ook niet onverdienstelijk. Hij kwam uit in 16 wedstrijden, scoorde 4 goals en gaf 3 assists. We kunnen ons dus opmaken voor een mooie match waarin we veel bekenden zien. Zo is de kans groot dat we enkele ex-Eredivisie-spelers terugzien. Arek Milik, Amin Younes en Hirving Lozano speelden enkele seizoenen geleden allemaal nog in de Nederlandse Eredivisie. Wie van deze spelers kan het verschil maken tegen koploper Inter Milan? We pakken de Ladbrokes bonus odds erbij om te zien wat de bookmakers verwachten van deze mooie partij voetbal.

 

napoli inter milan quotes

© Ladbrokes

 

 

De odds bij Napoli – Inter Milan met extra Ladbrokes Bonus

Bij Ladbrokes staat er een mooie aanbieding voor nieuwe klanten klaar. Je kan hier inzetten als je denkt dat beide ploegen zullen scoren. Normaal krijg je hier 1.571 voor, maar als nieuwe klant kun je hierop inzetten met odds van 6.00! De aanvullende winst krijg je in de vorm van een bonus met rondspeelvoorwaarden. Bovendien heb je ook gewoon recht op die mooie welkomstbonus, die een gratis weddenschap tot € 200 bedraagt. Jouw eerste weddenschap wordt beloond met een 100% bonus in de vorm van freebets tot een bedrag van € 200. Een geweldige dubbele bonus dus, als je beslist te gaan inzetten bij Ladbrokes.

 

We zien bij Ladbrokes dat Inter Milan als koploper dit keer niet de favorietenrol pakt. Napoli krijg het thuisvoordeel en je krijgt bij een Napolitaanse overwinning dan ook 2.50 keer je inzet terug. Als Inter wint en dus de koppositie niet afgeeft, krijg je hier 2.80 voor. Mochten de teams het nieuwe jaar aftrappen met een gelijkspel, dan kun je hier het beste mee verdienen. De odds voor een gelijkspel staan op 3.40. Wil jij inzetten van deze mooie hoge odds en direct die dubbele bonus meepakken? Via de knop hieronder ga je direct naar Ladbrokes en profiteer je van de welkomstbonus als nieuwe speler.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Circus Boosted odds bij Barcelona en Real Madrid
volgend artikel
De favorieten voor het Belgisch Kampioenschap Veldrijden 2020