weddenbonus nieuws

571% Extra 888Sport winst bij finale kwalificatie Liverpool!

Denk jij dat Liverpool zich kwalificeert en je bent nog geen klant bij 888Sport? Profiteer dan van een Liverpool to qualify odd van 9.00 in plaats van 2.40! Een winstverhoging van 571%! Wij blikken voor jou vooruit op het halve finale duel tegen Villarreal en geven je alle promotie details! Nu ook 3x je winst voor andere weddenschappen!

 

Win € 80 in plaats van € 14 bij kwalificatie Liverpool! Volg de stappen:

  • Meld je aan via onderstaande banner en maak een storting.
  • Ga naar Europa League en de ´to qualify´ sectie.
  • Wed € 5 – € 10 op Liverpool to qualify tegen een 2.40 odd.
  • Kwalificeert Liverpool zich? Ontvang tot € 24 terug + € 66 aan Free Bet Tokens.
  • Zet de Free Bet Tokens binnen 7 dagen in en alle winst is voor jou!

 

888Sport Liverpool - Villarreal
© 888Sport

Nu aanmelden en wedden met 9.00 Liverpool odd!

 

Kan Liverpool de 1-0 nederlaag bij Villarreal ombuigen?

In Spanje ging Liverpool in blessuretijd onfortuinlijk onderuit wat ervoor zorgt dat Liverpool dient te winnen om zich te kwalificeren. Dat Liverpool in eigen huis kan winnen toonde het echter in de kwartfinale tegen Dortmund. Een 1-3 achterstand werd knap omgebogen in een 4-3 overwinning. Via de reguliere competitie wordt het moeilijk om Europees Voetbal te bereiken dus Liverpool is er alles aan gelegen om de finale te bereiken. Villarreal lijkt zeker van voorronde van de Champions League maar zal net zo graag voor de titel willen gaan. Een moeilijke kluif voor Liverpool maar ondanks dat verwachten wij een overwinning. Zeker nu je van € 10 direct € 90 kunt maken via 888Sport!

 

Niet overtuigd van Liverpool? Speel een andere bet en krijg 3x je winst!

Bovenstaande 888Sport Promotie is speciaal gericht op het duel Liverpool-Villarreal. Wed jij echter liever op een andere wedstrijd of evenement profiteer je als nieuwe klant bij 888Sport alsnog van een bonus. Namelijk een winstverdrievoudiging van je eerste weddenschap met een € 5 – € 10 inzet! 888Sport heeft daarnaast regelmatig promoties die je telkens terugvindt in ons Wed Bonus Nieuws overzicht. 888Sport is toegankelijk voor klanten woonachtig in Nederland. Belgen raden we aan om te kiezen voor een andere aantrekkelijke beschikbare Bookmaker Bonus. Wil je profiteren van de Liverpool promotie, meld je via bovenstaande actie aan. Wedden op een andere wedstrijd? Claim dan onderstaand je bonus.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Alleen vandaag: Man. City to Qualify @ 12.00 bij 888Sport!
volgend artikel
De Boer trainer Everton? Win € 25 + € 25 BetVictor FreeBet!