weddenbonus nieuws

Valt de beslissing in groep H? Wedden op Lille tegen Ajax

Het is ontzettend spannend in de Champions League groep H. Welk team blijf in de Champions League, wie stroomt er naar de Europa League en blijft er met lege handen achter?

 

Ajax mist nogal wat spelers

Coach Erik ten Hag moet puzzelen om zijn selectie rond te krijgen tegen Lille. In het vorige krankzinnige duel met Chelsea, pakte Ajax nogal wat kaarten en vandaar dat we dus een nieuw centrale verdediging zien. Zowel Daley Blind als Joel Veltman pakten de rode prent en missen dus dit belangrijke duel. Het is nog de vraag wie deze mannen zal vervangen. Is Perr Schuurs klaar voor die belangrijke taak in het hart van de verdediging? Ook David Neres is niet van de partij tegen Lille. Hij is door een blessure tot het einde van dit kalenderjaar in ieder geval uitgeschakeld. We gaan dus een ander Ajax zien dan dat we zagen tegen Chelsea. Is Ajax ook met deze veranderingen favoriet? We zien zometeen wat de beste bookmakers Nederland hiervan denken.

 

Lille klaar in Europa

De Fransen zijn eigenlijk uitgespeeld in Europa. Lille staat laatste en heeft geen uitzicht op de Europa League. Laat staan de Champions League. Voor Lille worden het dus nog twee zware wedstrijden zonder dat er voor hen iets op het spel staat. Desalniettemin zullen ze het eigen publiek graag nog vermaken op het kampioenenbal. Lille weet ook dat de twee aankomende tegenstanders heel graag willen winnen omdat voor hen de Champions League overwintering op het spel staat. Coach Christophe Galtier kan zich dus volledig gaan richten op de Franse Ligue 1 waar het momenteel tiende staat. Ook daar heeft het al drie wedstrijden op rij niet meer gewonnen dus we kunnen ons voorstellen dat de prioriteit bij de Fransen op dit moment bij de eigen competitie ligt. We pakken de odds van Speedybet bonus erbij om te kijken wie er favoriet is.

 

 

 ajax in frankrijk tegen lille

 

© Speedybet

 

De Speedybet odds voor Lille – Ajax

Bij Speedybet zien we dat Ajax ondanks de gehavende selectie gewoon favoriet is tegen Lille. De thuisploeg Lille heeft namelijk odds van 3.90 op een overwinning terwijl Ajax op 1.86 staat. Een gelijkspel tussen beide teams wordt op 3.95 gezet. Er wordt bij de bookmakers dus uitgegaan van een zege voor de Amsterdammers. Met ook de andere wedstrijd in deze poule op het oog weten we dat Ajax vol voor de winst zal gaan spelen. Chelsea speelt namelijk tegen Valencia en dat resultaat is voor de Amsterdammers heel belangrijk. Ajax zal dus koste wat het kost de winst moeten pakken. Als jij ook graag voor de winst gaat hebben we nog een mooie wedden bonus voor je klaar staan!

 

100% welkomst bonus van Speedybet tot €200

Een mooie welkomstbonus is altijd lekker meegenomen. Zodra je €20 stort als nieuwe speler wordt je storting gepaard een 100% bonus. Je krijgt dus gelijk €20 extra om mee te spelen. Het maximum bonusbedrag is €200 wat je dus krijgt bij een storting van €200 of meer. Je krijgt 60 dagen de tijd om de bonus 16 keer rond te spelen op odds hogere dan 1.80. Mocht deze welkomstbonus jou aanspreken, klik dan op de link om direct naar Speedybet te gaan. Belangrijk is dat je bij Speedybet enkel met Trustly kan storten. De reden hiervoor is dat er geen verificatie proces nodig is via hun Trustly verrichtingen.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Bundesliga wedden met Frankfurt tegen Wolfsburg
volgend artikel
Blijft PSV in Europa? De belangrijke wedstrijd tegen Sporting