weddenbonus nieuws

Blijft AZ in het spoor van Ajax na Heerenveen uit?

Maakt AZ nog kans op het kampioenschap of is de strijd na dit weekend definitief voorbij? Heerenveen uit staat te boek als een lastige wedstrijd. Kan AZ deze wedstrijd winnen?

 

Houdt AZ Ajax onder druk?

AZ lijkt de enige club te zijn die een Amsterdams kampioenschap kan voorkomen. Twee Eredivisiewedstrijden geleden stonden Ajax en AZ op gelijke hoogte en kon de ploeg van Arne Slot de koppositie ruiken. Na twee nederlagen op rij is de situatie plots veranderd en moet AZ winnen om aan te blijven haken bij de Amsterdammers. Als AZ niet definitief de strijd wilt opgeven, moet er gewonnen worden van de Friezen. Dat lijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan. De vorige wedstrijd verloor AZ namelijk in het toen nog Cars Jeans-stadion in Den Haag. Het werd toen 2-4 voor Heerenveen. De laatste jaren lijkt AZ echter in het Abe Lenstra Stadion toch wel te kunnen winnen, want de laatste drie maal wonnen de Alkmaarders in Friesland. We hebben een rondje langs de betting sites Nederland gemaakt en hebben ook gelijk een mooie wedden bonus gevonden.

Wisselvallig Heerenveen op de achtste plaats

De Friezen draaien dit seizoen niet het beste seizoen en hopen echt nog hogerop in de Eredivisie te komen. Op woensdag won Heerenveen in de beker van Willem 2 door trefzekerder te zijn in de strafschoppenreeks, die uiteindelijk volgde na 120 minuten voetbal. Heerenveen gaat dus door naar de kwartfinale. In de Eredivisie staat het 2 punten achter FC Utrecht, voor Heerenveen is het erg belangrijk om die 2 punten verschil goed te maken, want de zevende plaats geeft namelijk aan het einde van het seizoen recht op de Play offs voor Europees voetbal. 

 

Odds AZ - Heerenveen Neobet

© NEObet

 

De odds voor deze wedstrijd

We kunnen een wedstrijd verwachten waarbij beide teams zullen strijden voor de punten. AZ weet natuurlijk dat het geen punten kan laten liggen. Wie van deze twee teams is bij Neobet bonus de favoriet om de wedstrijd te winnen? Kan Heerenveen thuis weer eens winnen van AZ, of pakken de Alkmaarders weer eens 3 punten na 2 nederlagen? Bij de bookmakers zien we dat AZ de favoriet is voor de overwinning. Je krijgt 1.68 voor een overwinning van AZ. De thuisploeg Heerenveen is duidelijk de underdog met odds van 4.2. Mochten beide teams niet verder komen dan een gelijkspel, dan zie je hier 3.9 keer je inzet op terug.

 

Welkomstbonus bij deze wedstrijd

Behalve de goede odds kun je nu ook een mooie bonus krijgen bij Neobet van 100% op je storting tot € 150. Je dient minimaal € 10 te storten en je krijg 100 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op noteringen van 1.50. Dit is erg redelijk te noemen; we raden je dan ook zeker aan een kijkje te nemen bij Neobet via de onderstaande link.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Gent tegen Genk met hele goede odds!
volgend artikel
Win tot €14000 met de Midwinter Cash Races bij Svenbet