weddenbonus nieuws

Wie maakt het Gouden doelpunt bij Gent – Standard?

Kort na het sensationele gelijkspel bij Anderlecht staat voor Gent de volgende grote wedstrijd op het programma. Zondag komt Standard op bezoek. Beide teams laten wel eens wat punten liggen.

 

Kan Gent een tweede zware wedstrijd op rij aan?

Het zijn zware weken voor de Gent spelers. Donderdag kwam het goed weg tegen Anderlecht nadat het drie keer op achterstand kwam. Een doelpunt van Ihor Plastun in de slotseconden van de wedstrijd zorgde ervoor dat beide ploegen een punt pakte en niet Anderlecht de wedstrijd verdiend zou winnen. We gaan bespreken wat de goksites voetbal verwachten van de wedstrijd tegen Standard. Op zondag komt de nummer twee van de Pro League namelijk op bezoek. Gent weet dat het donderdag erna opnieuw tegen Wolfsburg speelt in de Europa League. Hoe gaan de spelers met dit drukke programma vol topwedstrijden om?

 

Standard wint van Waasland Beveren na gelijkspel tegen Brugge

De wedstrijd tegen Brugge was de kans voor Standard om de koppositie te pakken. Weliswaar met een wedstrijd meer gespeeld maar voor het gevoel is die eerste positie zeer belangrijk. Helemaal als je weet dat je tal van topwedstrijden te spelen hebt en je programma dus overvol is. Het werd dus een 1-1 gelijkspel dus veranderde er niets tussen de nummers 1 en 2. Twee doelpunten op woensdag zorgde voor een clean-sheet en een overwinning tegen Waasland Beveren. De eerste goal viel a binnen drie minuten. De beslissende goal viel in de 91e minuut door Obbi Oulané.

 

 odds gent standard unibet wedden
©Unibet

Gokken bij Unibet op Gent – Standard!

Buiten de beste odds voor Gent tegen Standard vinden we ook een hele mooie sportsbook bonus terug waar we zo verder op in gaan. Je kan het verrassen vinden maar AA Gent is volgens Unibet de favoriet. Gent dat duidelijk wat minder in vorm is, heeft odds van 1.80 bij een overwinning. Standard staat op 4.10 en is dus zeer duidelijk de underdog. Een gelijkspel staat momenteel bijna net zo hoog als “Anderlecht wint”. De odds hiervoor staan op 4.00. Zeer interessant dus om te zien dat de nummer twee van de competitie zulke hoge odds krijgt voor winst op Gent. Zeker een aanrader om hierop in te zetten bij Unibet als jij denkt dat Standard zal gaan winnen.

 

Wie maakt het gouden doelpunt? Win €20.000!

De Unibet bonus is er een die gratis is om aan mee te doen. Het is heel simpel maar je mag het eigenlijk niet missen. Voorspel nu wie het eerste doelpunt maakt in welke minuut bij Genk- Standard en als je voorspelling uitkomt maak je kans om €20.000 te winnen. Echt waar, twintig duizend Euro bij een juiste voorspelling van de doelpuntenmaker en welke minuut de goal gemaakt wordt! Ga direct naar Unibet om kans te maken op deze gigantische prijs!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Voert Bayern de druk op naar de koploper? Wedden op Eintracht - Bayern 02/11/2019
volgend artikel
Liverpool - Genk odds & promo Unibet!