weddenbonus nieuws

Bundesliga wedden met Frankfurt tegen Wolfsburg

Twee teams met een gelijke hoeveelheid punten nemen het tegen elkaar op in de Bundesliga. Frankfurt ontvangt Wolfsburg. Een wedstrijd tussen de nummer 9 en 10 van Duitsland.

Kleine verschillen maken de Bundesliga erg spannend

Het zit allemaal erg dicht op elkaar in de Duitse topcompetitie. Nu zowel Eintracht als Wolfsburg op het zelfde aantal punten staan, zien zij ook dat het gat met nummer 5 Hoffenheim slechts drie punten is.Het team dat wint zal dus dichterbij de top vijf van de Bundesliga kruipen. De nummers 2,3 en 4 staan eveneens op een gelijk aantal punten.Elk weekend kan er dus een hoop geschuif verwacht worden in Duitsland. We gaan kijken hoe beide teams ervoor staan en wie de favoriet is voor de mooie match. Hiervoor pakken we de odds bij de online bookmakers.

Eintracht Frankfurt met wisselende resultaten

Op 2 november won Eintracht Frankfurt met 5-1 van Bayern en zorgde het eigenhandig voor het ontslag van coach Kovach bij de Beierse ploeg. Na deze verrassende uitslag liep Frankfurt tegen een nederlaag aan tegen Standard in de Europa League en gelijk hierna verloor het ook van Freiburg. Goede en mindere resultaten wisselen zich dus snel af bij Frankfurt waar we Bas Dost in de ploeg zien. Hij zal met Wolfsburg zijn oude team aantreffen en zal dus ongetwijfeld scherp zijn en tegen zijn oude team willen scoren.

eintracht

© Buffbet

Wolfsburg begon zo goed

Het begin van het seizoen verliep heel goed voor Wolfsburg. Lange tijd was Wolfsburg het enige team in de Duitse competitie dat ongeslagen was. De afgelopen weken liep het echter niet soepel bij het team van Oliver Glasner .De slechte reeks werd ingezet na het grote verlies in de tweede ronde van de DFB Cup tegen Leipzig.

Wolfsburg is nu vier wedstrijden in de competitie zonder overwinning. Het wordt dus wel weer tijd voor een overwinning bij de Nedersaksen met spits Wout Weghorst. De Nederlander heeft momenteel vijf doelpunten en twee assists en de hoop van iedereen die Wolfsburg lief heeft ligt in zijn handen. We gaan naar de odds om de favoriet te bepalen voor deze match bij de goksites voetbal.

De odds van Buffbet voor deze wedstrijd

We zien dat de thuisploeg, Frankfurt favoriet is voor deze wedstrijd. De odds voor een overwinning van Eintracht staat op 2.01. Wolfsburg is de underdog met odds van 3.65. Een gelijkspel staat net iets lager. Je krijgt 3.64 keer je inzet als beide teams een punt pakken. Bovendien is de Buffbet bonus nu zeer interessant en echt de moeite waard.

Welkomstbonus voor nieuwe spelers bij Buffbet

Zodra je minimaal €10 stort bij deze bookmaker krijg je al gelijk een 100% welkomstbonus tot een bedrag van €100. De bonus code hiervoor is GET100 De minimale rondspeelvoorwaarde is 10 keer op odds boven 1.70. Hier krijg je vervolgens 30 dagen de tijd voor. Het bonusbedrag wordt gelijk nadat je storting is goedgekeurd toegevoegd aan je account. Je kunt dus gelijk gaan inzetten met dubbel het bedrag dat je gestort hebt. Via de link beneden kom je direct uit bij Buffbet

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De Eredivisie gaat verder met AZ - FC Utrecht
volgend artikel
Valt de beslissing in groep H? Wedden op Lille tegen Ajax