weddenbonus nieuws

Europese Beker Actie – Dubbele Winst bij BetFIRST!

Op verschillende Europese velden worden dit weekend de Bekerfinales gespeeld. Reden genoeg voor BetFIRST om met een mooie promotie uit te pakken. Speel een doelpuntenmaker weddenschap en als jou speler 2 of meer keer scoort wordt je winst verdubbeld! In totaal kan je met € 100 meespelen om te profiteren van de maximale winstverdubbeling!

 

Verdubbel je Bekerfinale Winsten bij BetFIRST!

BetFIRST biedt voor de 4 duels die je in onderstaande afbeelding terugvindt een winstverdubbeling! Wed pre-match € 5+ enkelvoudig op eerste, overall of laatste doelpuntenmaker en als jou gekozen speler 2x of meer scoort ontvang je dubbele winst! Per wedstrijd telt € 25 inzet mee voor de winstverdubbeling. De extra ontvangen winst is na het 1x inzetten op een 1.50 reeds vrijgespeeld! Zeker met het afscheidsduel van Zlatan een prima kans voor extra winsten! Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden bij BetFIRST en op de Promo Pagina op ´deelnemen´ te klikken.

 

BetFIRST Bekerfinales
© BetFIRST

 

Nog geen klant bij BetFIRST? Wed € 70 risicovrij!

Bovenstaande promotie is geldig voor nieuwe klanten en bestaande klanten. Nieuwe klanten profiteren echter ook nog van de geweldige BetFIRST Bonus. Deze welkomstbonus houdt in dat als je eerste weddenschap verloren gaat, je je inzet tot € 60 terug ontvangt! Ditzelfde geldt voor je eerste mobiele weddenschap tot € 10. Mail simpelweg naar support.nl@betfirst.be en je krijgt je een inzet terug! Speel de € 60 1x op een 1.20 odd en de € 10 1x op een 1.70 odd en je bonus is geheel vrijgespeeld! Een super Wed Bonus van BetFIRST. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich aanmelden en wedden met iDeal en Bancontact is mogelijk. Profiteer nu, wed € 70 risicovrij en verdubbel je Bekerfinale winsten!

vorig artikel
888Sport FA Cup Promo Odds: Palace 13.00 - Man. U 6.00!
volgend artikel
Wed Gratis op Beslissings-Duels Play Offs bij MyBet!