weddenbonus nieuws

Liverpool wint Europa League: 7.00 i.p.v. 1.65 bij 888Sport!

Ben jij nog geen klant bij 888Sport en denk jij dat Liverpool de Europa League finale wint? Wed dan nu bij 888Sport en maak 923% extra winst met de super quotering van 888Sport! Speel je liever een andere weddenschap? Dan wordt je winst verdrievoudigd! Lees nu alles over deze promoties en onze wedden vooruitblik op de Europa League Finale 2016.

 

Nu aanmelden bij 888Sport en wedden op titelwinst Liverpool!

  • Meld je aan via onderstaande groene banner bij 888Sport.
  • Stort een bedrag van minimaal € 10 met bijvoorbeeld iDeal.
  • Ga naar EL Finale, to win throphy, selecteer de Liverpool 1.65 odd.
  • Plaats een inzet van € 5 – € 10 en wacht het resultaat af.
  • Wint Liverpool? Dan wordt je odd omgezet van 1.65 naar 7.00!

 

888Sport Liverpool Sevilla
© 888Sport

Nu wedden met 7.00 Liverpool odd bij 888Sport

Een weddenschap via bovenstaande actie met een inzet van € 10 levert je € 60 winst op in plaats van € 6.50 winst! De € 53.50 extra wint wordt uitgekeerd in de vorm van Free Bets. Nadat je deze Free Bets binnen 7 dagen 1x inzet op een andere weddenschap is alle gemaakte winst volledig voor jou en niet aan verdere voorwaarden verbonden. De optimale gelegenheid om extra spanning toe te voegen aan de Europa League Finale en daarnaast nog eens 923% extra winst te maken!

 

Liever een andere weddenschap? Ontvang dan een winstverdrievoudiging!

Bovenstaande Liverpool quotering is met de factor 4.24 vermenigvuldigd, exclusief via WeddenBonus.com beschikbaar, en daarmee zeer lucratief. Als je liever een andere weddenschap speelt en ook wil profiteren van extra hoge quoteringen kun je kiezen voor de reguliere 888Sport Bonus en je aanmelden via onderstaande ´claim de bonus´ banner. In dat geval wordt de quotering van elke gekozen eerste weddenschap met een inzet van € 5 – € 10 verdrievoudigd nadat je deze gewonnen hebt. Opnieuw ontvang je je extra winst in Free Bets en de maximale winstverhoging kan oplopen tot € 5.000!

 

Weet Sevilla voor het 3e jaar op rij de titel te winnen?

Nog nooit eerder wist een team 3x op rij de Europa League te winnen. Als Sevilla hierin wilt slagen dient het wel af te rekenen met Liverpool. Waar de Engelse ploegen vaak de Europa League laten lopen, lijkt de ploeg van Jurgen Klopp reeds vanaf het begin het toernooi zeer serieus te nemen. Met het uitschakelen van onder andere Villarreal, Borussia Dortmund en Manchester United wist het reeks sterke ploegen op zij te zetten. Een winst op Sevilla zou de ultieme bekroning zijn. Sevilla verloor de laatste 3 competitieduels en lijkt de te kloppen ploeg. Zeker nu topspeler Konoplyanka mogelijk geblesseerd aan de kant dient toe te kijken. Wij gaan voor winst Liverpool. Jij ook? Wed dan bovenstaand met de 7.00 odd. Denk je anders? Meld je onderstaand en, wed met winstverdriedubbeling en bewijs het ongelijk!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Brugge wint niet? Win dan 1 van de 50 prijzen tot € 1.000!
volgend artikel
Premier League of Darts Finales: De Wedden Vooruitblik!