weddenbonus nieuws

Wedden op kampioen Eredivisie met verhoogde quoteringen

Het nieuwe seizoen is eindelijk aan de gang! De eerste speeldag van de Eredivisie start dit weekend, en op dat de vieren biedt Svenbet geweldige verhoogde winst aan als je inzet op wie er kampioen van Nederland wordt. Zoals bijna elk jaar wordt het hoogstwaarschijnlijk een strijd tussen PSV & Ajax, dat vorig seizoen nog tot het laatste moment nek aan nek lagen. Zet deze week in, en pak een 20% verhoogde winst!

 

Wie wordt kampioen van de Eredivisie odds

Na een ongelofelijk spannend seizoen werden de topteams van Nederland volledig vernieuwd. Sleutelspelers van zowel Ajax als PSV vertrokken voor hoge sommen naar (meestal) warmere landen. Je weet het ondertussen al vermoeden we. Wanneer onze teams het goed doen in de Champions League zoals Ajax vorig jaar, dan zijn meestal alle spelers het volgende jaar weg. Zowel Matthijs de Ligt als Frenkie de Jong gingen dan ook naar Juventus & Barcelona. De bedragen zijn redelijk ludiek, het gaat hier om 85 miljoen om de Ligt en 75 voor de Jong. Daar kan je al wel eens versterkingen mee kopen zou je denken.

 

Bij PSV was het een beetje van hetzelfde, hoewel de bedragen relatief goedkoper waren. Beide ploegen zitten dus nog in een overgangsperiode, hoewel PSV al verloor van Ajax in de Supercup. En hoe zit het met de eeuwige derde grootste ploeg in Nederland, Feyenoord? Enkel middenvelder Tony Vilhena vertrok voor een bedrag van 9 miljoen naar het buitenland. De rest van de transfers waren allemaal vrije transfers. Je zal dus zowat dezelfde ploeg zien als vorig jaar, wat een klein voordeel kan zijn in betrekking tot het samenspel. We kijken hieronder meteen naar de odds voor de kampioen van de Eredivisie 2019/2020. Deze odds komen van bookmaker Svenbet waar je ook een mooie 100% tot € 100 Svenbet bonus kan krijgen.

 

Gokken op kampioen eredivisie odds 2019
Β© Svenbet

 

Wedden op kampioen Eredivisie geeft je 20% meer winst

Als je op eender van deze ploegen wil gaan wedden op Eredivisie Kampioen dan krijg je bij Svenbet 20% meer winst! Hoe krijg ik deze promotie? Maak een storting van minstens € 30 tijdens deze week en plaats een weddenschap op wie kampioen van de Eredivisie wordt. De quoteringen moeten minstens 1.60 zijn, wat geen probleem moet zijn. De favoriet Ajax al genoeg heeft met 1.60 noteringen zelfs al genoeg. Het is dus heel eenvoudig. Je moet gewoonweg een weddenschap plaatsen op wie je denkt dat de Eredivisie gaat winnen dit seizoen, en klaar is kees! Voor meer informatie over de algemene termen richten we je graag naar de Svenbet website.

 

Is deze promotie nog niet genoeg voor jou? Pak dan ook nog je bet bonus van 100% tot € 100 bij Svenbet. Deze gok bonus kan je ook gebruiken om te gokken op de kampioen Eredivisie 2020, hoewel je deze twee promoties niet tesamen kan pakken. Als je dus beide promoties wil hebben, kan je best eerst je welkomstbonus pakken, deze snel rondspelen (10 x 10 storting + bonus bedrag op odds van 1.90) om dan hierna nog een storting van € 30 te maken om de winst verhoging te ontvangen.

 

Bij Svenbet hebben ze zowat elke week speciale promoties, dus als je deze week het niet zo interessant vindt kan je nog altijd volgende week terugkomen voor een andere promotie. Wij kijken constant alle bookmakers na en bieden jou via ons nieuwsoverzicht de beste aanbiedingen aan. Registreren kan via de knop onderaan, en duurt maar enkele minuten. Veel succes tijdens het nieuwe seizoen!

 

 

Over de auteur

vorig artikel
PSV verdedigt in Basel een 3-2 voorsprong in de Champions League kwalificatie
volgend artikel
Vitesse krijgt de kampioen van Nederland op bezoek in de openingswedstrijd