weddenbonus nieuws

Wedtips bij de Noorse Eliteserien op woensdag

Andere competities zijn inmiddels gestopt maar in Noorwegen is het seizoen nog niet eens halverwege. De elfde speelronde wordt midweeks gespeeld en wij verzorgen jouw wedtips bij de wedstrijden. Lees dus snel verder!

 

De stand van zaken na 10 wedstrijden

De onbetwiste koploper in Noorwegen is FK Bodø/Glimt. Met tien wedstrijden gespeeld en maar liefst dertig punten op zak lijk Glimt nu al af te stormen naar het kampioenschap. Ter vergelijking: dat zijn negen punten meer dan Norwich behaalde in de Premier League in 38 wedstrijden. Glimt staat fier bovenaan, met Molde op de hielen. Vorig seizoen waren de rollen omgedraaid. Molde werd kampioen en Glimt moest genoegen nemen met de tweede plaats op veertien punten achterstand. Het onderlinge verschil na tien wedstrijden is vijf punten. Op de derde plaats in de Eliteserien zien we Valerenga terug. Een ploeg die vorig jaar tiende werd en nu dus hoge ogen weet te gooien aan het begin van het seizoen.

 

Rosenborg en Haugesund zijn wat bekender van naam. Toch betekent dat niet dat we deze teams in de top van de Noorse competitie terugzien. Rosenborg staat zesde terwijl Haugesund, vorig jaar tegenstander van PSV in de kwalificatie van de Europe League, op de elfde plek staat. Het seizoen is nog jong, er kan nog een hoop gebeuren en de prijzen worden pas aan het einde verdeeld. Laten we dus maar eens wat noteringen erbij pakken van de betting sites voor de wedstrijden van woensdag.

 

Zes wedstrijden op woensdag

We zien een volle kalender in Noorwegen. De teams spelen op woensdag en donderdag en direct aansluitend zijn in het weekend ook weer de nodige wedstrijden. De topper van de woensdag is de match tussen Molde en Valerenga. Als je goed hebt opgelet zie je dat dit de wedstrijd tussen de nummer twee en nummer drie van Noorwegen is. De bookmakers Nederland geven aan dat Molde flink favoriet is met odds van 1.37 voor de winst. Inzetten op Valerenga levert je 7.25 keer je inzet op en ook een gelijkspel lijkt er niet in te zetten met 5.15 als we de bookies moeten geloven. Molde heeft twee keer punten verloren, afgelopen weekend toen het met 3-1 ten onder ging bij Glimt en aan de start van het seizoen toen Molde niet verder kwam dan 2-2 in en tegen Kristiansund. Alle andere wedstrijden werden gewonnen. Bij Valerenga zien we meerdere gelijke spelen terug en we gaan dan ook met de bookmakers mee in onze verwachting dat Molde gaat winnen.

 

De odds hebben we gevonden bij Speedybet waar je momenteel een erg groot wedaanbod terugvindt. Ook de goede Speedybet bonus die je tot €200 extra cash oplevert bij jouw eerste storting is de moeite waard. Als je wilt inzetten op de Eliteserien met goede odds en een lekkere bonus raden we je dus zeker aan op de link onderaan dit artikel te klikken.

 

wedden op de Noorse competitie

 

©Speedybet

 

Haugesand – Sarpsborg

Haugesand speelt tegen Sarpsborg 08 en hoewel Haugesand het meest bekend is van naam zijn ze toch de underdog. Na drie nederlagen op rij wist Haugesund te winnen dit weekend terwijl Sarpsborg juist verloor na een aantal overwinningen en gelijke spelen. De odds op Haugesund staan op 3.60 tegenover 2.10 voor een thuisoverwinning van Sarpsborg. We hebben hier de hoop dat Haugesund toch de punten gaat pakken. De odds voor de winst van Sarpsborg zijn alsnog hoog genoeg om daarop in te zetten.

 

Aalesund – Start

De laatste wedstrijd die we eruit pikken is die tussen de twee ploegen met de minste punten Aalesund (16e plek. 3 punten) en Start (vijftiende plek, 6 punten). Aalesund verloor de laatste vier wedstrijden op rij en heeft het puntentotaal behaald door drie keer gelijk te spelen. Start is de koning van de gelijke spelen (zes keer gelijk betekent zes punten). Bij de bookmakers lijkt Aalesund favoriet ondanks alle nederlagen op rij. De odds staan op 2.30. Wedden op Start geeft je 3,05. Wij achten Start net iets sterker in ondanks het thuisvoordeel van Aalesund. Ben jij het met onze verwachtingen eens of juist helemaal niet? Wat jouw voorspelling ook is, we wensen je veel wedplezier!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De Mexicaanse competitie is weer begonnen! Wedden op de Liga MX
volgend artikel
Na 15 jaar terug in de ring: wedden op Mike Tyson tegen Roy Jones Jr!