weddenbonus nieuws

Denemarken oefent tegen Faeröer eilanden

Het is weer tijd voor internationaal voetbal. Een wedstrijd met veel spanning en een echt derbygevoel is Denemarken tegen de Faeröer eilanden waar we goede odds bij hebben gevonden.

 

Een soort Nederlands elftal tegen Aruba, maar dan anders

Tussen IJsland en Noorwegen liggen de Faeröer eilanden. Een eilandengroep dat valt onder het Deense Koninkrijk. Zo’n 50.000 mensen kunnen zich Faeröer noemen en de eilandengroep wordt altijd gezien als het kleinere broertje van het grote Denemarken. Het kleine Faeröer heeft nu de kans om zich tegen Denemarken te bewijzen en zal op 7 oktober maar al te graag willen winnen. Denemarken in 1992 nog winnaar van het EK, verloor in het verleden nog nooit van Faeröer en zal ook in deze wedstrijd graag tonen dat ze beter zijn. Bij de voetbal gokken sites verwachten we dan ook dat Denemarken favoriet is voor de winst van deze oefenwedstrijd. We gaan eens kijken naar de beide ploegen en zullen behalve de odd ook een goede betting bonus toelichten.

 

Heeft Faeröer iets in te brengen tegen Denemarken?

Met 50.000 inwoners is de keuze uit professionele voetballers niet al te groot. Het is dan ook even zoeken of we in de spelerslijst van Faeroer een bekende naam tegen komen. De meeste spelers komen uit in de vaderlandse competitie, Betri Deildin genoemd, bij ploegen als NSI Runavik, HB Torshavn en KI Klaksvik. De enige speler uit de selectie waar je misschien wel eens van gehoord hebt is Joan Simon Edmundsson die sinds 2018 voor Armenia Bielefeld uitkomt. De spelers die hebben gekozen voor een buitenlands avontuur zie je veelal terug in Noorwegen, Denemarken en IJsland.

 

Bij Denemarken is de situatie totaal anders. Hier zie je de spelers verspreid over de beste competities van Europa. Met Christian Eriksen, Kasper Dolberg maar ook Simon Kjaer en Andreas Christensen zijn de grote namen bij Denemarken. Onder de lat zien we Kasper Smeichel terug. Er is een nieuwe coach bij Denemarken. Kasper Hjulmand staat sinds 1 augustus onder contract maar wist nog niet te winnen. Er werd met 2-0 van België verloren en daarna knap gelijkgespeeld tegen Engeland. De eerste overwinning staat gepland tegen Faeröer. Laten we kijken wat de odds zijn bij deze wedstrijd.

 

wed nu op denemarken tegen faroer eilanden

©Mr. Play

 

De odds en bonus bij Denemarken tegen Faeröer

Op wat opportunistische Faroer Eilandbewoners na zijn er niet veel mensen op de wereld die verwachten dat Denemarken deze wedstrijd gaat verliezen, Bij Mr. Play staan de odds voor een overwinning van Denemarken dan ook op 1.15. Een gelijkspel levert met 6.10 ook nog veel op maar winst van Faeröer kan de jackpot betekenen als je gelijk krijgt. Wedden op Faeröer geeft je nu bij deze bookmaker 12.50. Hoewel deze odds zeer aantrekkelijk zijn verwachten we niet dat Faroer veel kans maakt tegen het sterke Denemarken.

 

Als je goed wilt verdienen bij deze wedstrijden raden we je aan de mrplay bonus  te pakken. Hier krijg je een freebet tot € 100 bij je eerste inzet vanaf € 10. Als je bijvoorbeeld besluit in te zetten met € 25 op odds van 2.0 of hoger, krijg je een gratis weddenschap ter hoogte van hetzelfde bedrag. Via de link hieronder kom je direct bij Mr. Play uit.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
League Cup spektakel op donderdag 1 oktober!
volgend artikel
Kan Turkije winnen in en tegen Duitsland?