weddenbonus nieuws

Krijg elke week 10% cashback bij Svenbet

Maak je af en toe wel al eens een voetbal bet? Dan hebben we vandaag iets fantastisch voor jou in het oog, het formidable loyaliteits-programma van Svenbet. Hieronder in het artikel vind je meer informatie over de bonus. Op het einde van elke week krijg je wel liefst 10% cashback terug! Kijk dus zeker eens naar deze wekelijks terugkomende promotie.

 

Wat heb je aan cashback bij je voetbal of sport gokken?

Stel dat je op het einde van de week een paar slechte resultaten hebt die je niet verwacht had. Met cashback krijg je dan in dit geval 10% van je netto verlies op het eind van die week terug. Dit is dan ook ineens echt geld, dat je niet moet rondspelen als bonus. Het minimum bedrag dat je kan terug krijgen is € 30, en het maximum € 300. Weddenschappen die je maakte met free bets of bonus geld tellen niet mee voor de verloren gokken bonus. Zet je pech dus om in geluk, met de 10% cashback van Svenbet.

 

Eerste stortingsbonus bij Svenbet van € 100

Als je nog niet aangesloten bent als klant op Svenbet, dan kan je van hun uitstekende eerste stortingsbonus genieten van 100% tot € 100. Zoals alle andere Bookmakers zijn er natuurlijk ook enkele voorwaarden aan verbonden. Je dient zowel het stortingsbedrag als de bonus tien keer rond te spelen aan noteringen van 1.90 of meer. Met een wel heel lange periode van 30 dagen om die voorwaarden te verwezenlijken zal dat dan normaal gezien echt geen probleem zijn. Storten kan met een tal van mogelijkheden, enkel Neteller en Skrill zijn uitgesloten voor de bonus. Op Svenbet kan je ook wedden met Ideal, wat wij altijd één van de meest betrouwbare manieren om te storten vinden.

 

Svenbet Welkomstbonus sportbook
© Svenbet

 

Meer informatie over de Online Bookmaker Svenbet

Svenbet is een vrij recente site die opgericht werd in 2018, gemaakt door en voor goklievelingen. Er is een enorm aanbod aan weddenschappen aanwezig op hun site, van de traditionele sporten zoals voetbal, tennis, wielrennen enzovoort, tot de moderne E-sports. Het is dus heel simpel om bij hen genoeg wedstrijden of evenementen te vinden om op te kunnen wedden. Gelijk hebben zij ook het hele jaar allerlei promoties op hun website staan. Verder nog is het ook nog eens een hele overzichtige en makkelijk te navigeren website. Ze hebben ook een klantendienst met een nummer die je uiteraard altijd kan bellen. Klik dus op de onderstaande link en begin je gok avontuur vandaag nog. Grijp je bonus en vergeet ook niet je wekelijkse cash back deal!

Over de auteur

vorig artikel
Wed op de topper Liverpool - Chelsea en krijg € 30 Free bet
volgend artikel
Gok op Juventus - Ajax in de CL met € 150 bonus