weddenbonus nieuws

Gokken op Premier League of Darts bij Betway!

De Betway Premier League of Darts is in volle gang en door vele promoties is wedden op Darts bij bookmaker Betway extra interessant. Zo ontvang je gratis weddenschappen ter waarde van € 25 als je combinatieweddenschap verloren gaat of een wedstrijd wordt gewonnen met een 100+ finish. Ook wacht er nog een 100% Betway Welkomstbonus op jou!

 

Krijg je inzet terug bij verloren Betway combinatieweddenschappen!

Voordat we de Betway Darts Acca Verzekering verder toelichten, willen we je graag attenderen dat Betway enkel nieuwe klanten uit België accepteert. Als alternatief kunnen Nederlanders kiezen voor William Hill. Deze bookmaker biedt oneindig veel dart weddenschappen aan en biedt door middel van de William Hill Bonus een gratis weddenschap van € 25 als aantrekkelijk welkomstgeschenk.

 

Met de Betway Darts Acca verzekering krijg je je inzet tot € 25 terug als je combinatieweddenschap door 1 selectie verloren gaat. Speel een combinatieweddenschap met een minimum inzet van € 5 en 4 Winst/Verlies/Gelijkspel selecties met een totaal qouotering van 4.00 of hoger en je weddenschap is gekwalificeerd voor deze promotie. Kies selecties die op dezelfde dag gespeeld worden. Elke donderdagavond vindt er een speelronde plaats en is de promotie geldig. Je teruggekregen bedrag tot € 25 kun je binnen 7 dagen opnieuw inzetten en de inzet en winst is hierna volledig voorwaardenvrij voor jou!

 

Betway Wedden Premier League of Darts © Betway

 

Verkrijg een gratis weddenschap van € 25 bij 100+ Finish!

Aanvullend op bovenstaande promotie ontvang je ook nog eens je inzet terug tot € 25 als je weddenschap verloren gaat en de laatste leg met een 100+ finish wordt afgesloten. Kies voor een selectie op de Winst/Verlies/Gelijkspel markt en de quotering is verder niet van belang. Je terug ontvangen bedrag wordt uitgekeerd in de vorm van een gratis weddenschap. Deze kun je binnen 7 dagen inzetten en de inzet en winst is erna volledig voor jou! Vele bookmakers bieden een gratis sportweddenschappen promoties aan, deze van Betway is echter bijzonder aantrekkelijk door de gunstige voorwaarden. Minstens zo aantrekkelijk zijn de voorwaarden van de 100 euro Betway welkomstbonus!

 

Nu direct aanmelden met exclusieve 100 euro Betway Bonus!

Nieuwe klanten kunnen zich onderstaand direct aanmelden met de Betway Bonus van 100% tot 100 euro. Deze Betway Bonus kent enorm gunstige voorwaarden door een exclusieve deal van weddenbonus.com met Betway. Het bonusbedrag hoef je slechts 6x in te zetten, dit kan reeds tegen quotering van 1.75 en je hebt maar liefst 90 dagen de tijd! De Betway Bonus voert de ranglijst aan in ons Wed Bonus Overzicht en dat is niet zonder reden. Naast alle bovenstaande Darts promoties is ook het wed- en bonusaanbod voor voetbal en andere sporten enorm!

vorig artikel
Ontvang € 20 inzet terug bij BetFIRST combo weddenschappen!
volgend artikel
Wed op goalscorers en krijg € 25 refund met 888Sport Bonanza