weddenbonus nieuws

Beerschot tegen Genk in de Jupiler Pro League

De laatste wedstrijd van de Jupiler Pro League dit weekend is Beerschot tegen Genk. We gaan over de vorm van beide teams en hebben heerlijke odds voor je gevonden.

 

Na drie overwinningen de eerste nederlaag voor Beerschot

Het waren drie schitterende overwinningen voor Beerschot. Oostende, Zulte Waregem en zelfs Club Brugge werden één voor één verslagen. Met negen op negen voerde Beerschot zelfs de Jupiler Pro League aan. Niet iets wat de betting sites Nederland verwacht hadden en wij eerlijk gezegd ook niet. Vorige week ging het echter mis. Standard kwam op bezoek en gaf Beerschot geen enkele kans. Hoewel de ploeg van de jonge coach Hernan Losada nog het meeste balbezit had gedurende de wedstrijd en meer kansen wist te creëren, was Standard vele malen effectiever. Beerschot werd in eigen huis met 0-3 verslagen. Een dreun voor iedereen met een paars hart. Het sprookje had natuurlijk ook niet eeuwig kunnen blijven voortduren en bovendien is Standard toch ook gewoon een topploeg. Het zorgt ervoor dat Beerschot op het moment van schrijven vierde staat.

 

Met een overwinning op Genk kan de ploeg stijgen naar de tweede plek of de koppositie. Er is dus zat te winnen op de maandagavond. Ook jij kunt genoeg winnen bij het inzetten op deze wedstrijd. Niet alleen de odds zijn goed, ook de Svenplay bonus levert je tot maar liefst € 150 op. We gaan eens kijken hoe Genk de Pro League is begonnen voor we de odds erbij pakken.

 

Genk in mineur na drie wedstrijden zonder winst

Een nipte overwinning op de eerste speeldag tegen Zulte Waregem, dat is het enige succesje dat dit seizoen was te vieren. Het was Cyril Dessers die met een benutte penalty die drie punten uit het vuur sleepte voor Genk. De wedstrijden hierna kwam Genk niet verder dan 1-1 tegen Leuven, 0-0 tegen Standard en werd er van Club Brugge verloren. Hoewel Beerschot dus flink verloor van Standard maar wist te winnen van Club, ging het dus andersom bij Genk. De zevende plek vorig seizoen was ook al niet om over naar huis te schrijven en hopen de fans eindelijk op verbeterde resultaten. Tot dusver blijven de punten achter en dus zien we Genk pas terug op de elfde plek met evenveel punten als Oostende en Sint-Truiden. Het verschil met de nummer zeven Zulte Waregem is slechts een punt.

 

Ook voor Genk geldt dus dat een overwinning ze flink kan laten stijgen op de ranglijst. Laten we de odds er gelijk maar bij pakken zodat we zien wie volgens de bookmakers de beste papieren heeft.

 

wedden op beerschot tegen genk met goede odds

© Svenplay

 

De odds bij Beerschot – Genk

Inzetten op deze wedstrijd wordt beloond met schitterende odds en dus ook die mooie weddenbonus die we net al noemden. De bookmakers van Svenplay hebben ondanks de tegenvallende resultaten gekozen om Genk als favoriet te positioneren. Je krijgt 2.10 voor winst van Genk, terwijl je 3.35 krijgt als je gelooft in een overwinning van Beerschot. Een gelijkspel staat bijna net zo hoog. Hier krijg je 3.38 voor.  Denk jij dat Beerschot zich herpakt na de nederlaag tegen Standard of dat Genk de weg omhoog inslaat?

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De start van de Eredivisie: Wedden op Sparta – Ajax
volgend artikel
Wed nu op Montpellier tegen Olympique Lyon