weddenbonus nieuws

Herstelt Barcelona zich tegen Real Sociedad?

Na de 2-0 nederlaag tegen aartsrivaal Real Madrid, moet Barça 3 punten pakken om aansluiting te houden bij de Madrilenen. Gaat ze dit lukken tegen Sociedad dat zesde staat?

Real Sociedad met drie overwinningen op rij

Het is spannend in la Liga. Tussen de nummer drie Sevilla en nummer zes Sociedad zitten slechts drie punten.  Real Sociedad staat slechts een punt achter Atletico Madrid maar heeft bovendien een wedstrijd minder gespeeld. Een goed resultaat tegen Barça zou de ploeg dus zelfs de derde plaats ni la Liga kunnen bezorgen. Of dat er ook in zit voor Sociedad gaan we zo bekijken bij de bookmakers Nederland. We hebben ook gelijk een goede weddenbonus voor je gevonden. We bespreken eerst wat uitgebreider Barcelona en zullen dan de odds en bonus met je doornemen.

Haakt Barcelona aan bij Real Madrid?

De 2-0 nederlaag in Madrid kwam vorige week hard aan bij Barça. Nadat het ook al niet verder kwam dan 1-1 bij Napoli moet Barcelona dus vol aan de bak om kans te maken op het kampioenschap en verder te kunnen in Europa. Barça staat nu op 55 punten en dat is er één minder dan Real Madrid. Barça kan de druk dus opvoeren door van Real Sociedad te winnen. Toch lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Barcelona weet de laatste weken niet te overtuigen en Sociedad is een niet de minste tegenstander. Barça heeft natuurlijk een aantal topvoetballers waar de individuele klasse vanaf druipt. Tegen Eibar maakte alleen Messi al vier goals. Gaat dat tegen Sociedad opnieuw gebeuren of krijgen de Catalanen opnieuw een lastige wedstrijd?

 

 barca real sociedad odds
© Interwetten

 

Is Barça favoriet bij de bookmakers?

Kan Real Sociedad het Barça moeilijk maken in Camp Nou? De bookmakers van Interwetten waar ook een mooie Interwetten bonus voor je klaar staat, denken van niet. Als je wilt inzetten op een voerwinning van Real Sociedad krijg je 7.30 keer je inzet terug. Voor een overwinning van Barcelona krijg je 1.38. Ook lijken de bookmakers niet te geloven in een gelijkspel. Je krijgt hier namelijk 5.30 keer je inleg voor. Met zulke odds kunnen we niet anders concluderen dan dat Barcelona de favoriet is.  Lees snel verder om de welkomstbonus van Interwetten niet te missen!

 

De Interwetten bonus bij deze wedstrijd!

Als je wilt inzetten op deze wedstrijd en je hebt dat nog niet eerder gedaan met Interwetten dan kun je nu een welkomstbonus van 100% tot €100 krijgen. De voorwaarden van deze bonus zijn zeer voordelig, Zo wordt de bonus namelijk in stukken van 20% uitgekeerd. Je hoeft ook de bonus maar vijf keer in te zetten op odds hoger dan 1.70. Deze mooie bonus mag je dus zeker niet bonus. Pak hem nu nog mee via de link hieronder!

vorig artikel
Kan NAC ook tegen Feyenoord stunten?
volgend artikel
Valencia tegen Atalanta in de Champions League