weddenbonus nieuws

Inzetten op AZ tegen Willem 2, de nummer 2 tegen de nummer 4!

De laatste wedstrijd van het jaar verloor AZ 3 hele kostbare punten. Willem 2 is de nummer vier van de Eredivisie. Pakt AZ de draad weer op of laat het opnieuw punten liggen?

 

AZ drie punten achter koploper Ajax

Lange tijd stond Ajax fier op kop in de Eredivisie. In december leek het tij te keren toen AZ van Ajax won en de week erna Ajax ook verloor bij Willem 2. Beide teams kwamen op gelijke hoogte en deelden dus de koppositie. De laatste wedstrijd van het jaar verspilde AZ echter drie hele belangrijke punten bij Sparta waardoor AZ toch afzakte naar de tweede plek. AZ heeft dus even mogen ruiken aan de koppositie en zal die ongetwijfeld opnieuw willen pakken. Kunnen de Alkmaarders direct in de eerste wedstrijd al een gooi doen naar de top? Voorlopig is er nog geen nieuws van vertrekkende spelers dus de kans is groot dat AZ met dezelfde sterke selectie aan de tweede competitiehelft kan beginnen. Wat geven de bookmakers Nederland voor een overwinning van AZ tegen de verrassing van het seizoen Willem 2? We gaan het zo bekijken en pakken direct een mooie bookmaker bonus mee.

 

Wat kan Willem 2 in de tweede seizoenshelft?

Wat een geweldige eerste seizoenshelft kende Willem 2. Lange tijd werd Willem 2 de beste club van Brabant genoemd omdat het boven streekgenoot PSV stond. De ploeg van Adrie Koster liep tegen een onverwacht puntverlies op in de laatste wedstrijd voor kerst en zag PSV de derde positie overnemen. De Tilburgers, waarvan het seizoen al geslaagd lijkt, vorig seizoen eindigden ze namelijk op de tiende plaats, zullen door blijven vechten om zo hoog mogelijk in de Eredivisie te eindigen. Willem 2 was in de eerste helft van het seizoen de plaaggeest van menig topploeg. Zo verloor Ajax met 2-0 van de Tilburgers en moest ook PSV buigen. Tegen AZ werd het 1-1 en van Feyenoord werd er nipt verloren. Willem 2 was de sensatie voor de winterstop en kijkt voorlopig dus uit naar Europees voetbal. Kunnen de Tilburgers de vorm doorzetten in de tweede helft van de competitie? De eerste wedstrijd is dus gelijk een krachtmeting tegen het sterke AZ. We pakken direct de odds erbij.

 

 de odds voor az alkmaar tegen willem 2

 

© Speedybet

 

Kan Willem 2 opnieuw stunten?

Wat geven de bookmakers voor een overwinning van de Tilburgers? Kunnen we opnieuw genieten van het goede spel van Willem 2 en zorgt het dit keer voor een overwinning tegen AZ? Speedybet geeft ons het antwoord. Als we de bookmaker moeten geloven, stevent AZ af op een overwinning. De odds voor een overwinning van de Alkmaarders staan op 1.33. Mocht Willem 2 winnen in Alkmaar dan krijg je hier 7/75 keer je inzet op. Je kan dus wel stellen dat AZ met deze odds de grote favoriet is. Ook een gelijkspel lijkt er niet direct in te zitten volgens de mensen bij Speedybet. De quotering voor een gelijkspel zijn 4.90 bij Speedybet. Hoge odds dus voor puntverlies van AZ, als jij hier dus van uit gaat, neem dan zeker een kijkje bij deze bookmaker. Een extra reden om in te zetten bij Speedybet is natuurlijk ook de bonus van 100% tot €200! Er is geen Speedybet bonus code meer nodig en we zullen je hieronder meer vertellen over deze scherpe bonus!

 

De Speedybet bonus

Behalve de mooie odds van hierboven vind je nu ook een goede Speedybet bonus. Zodra je €20 stort, heb je recht op een 100% welkomstbonus op je storting tot €200. Als je bijvoorbeeld €100 stort, krijg je direct €100 bonus. Als je het bedrag wilt uitbetalen die je binnen 60 dagen het bedrag zestien keer rond te spelen. Je bonusbedrag rondspelen kun je doen op het moment dat je geen cash geld meer in je account hebt. Er zitten dus een aantal voorwaarden aan deze bonus vast maar je krijgt dan ook zestig dagen de tijd en €200 is natuurlijk ook een flink bedrag! Meld je via de link hieronder direct aan bij Speedybet.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Bereikt Anderlecht de Play-offs 1? Verhoogde odds!
volgend artikel
Mechelen - Standard & Cercle-Antwerp met geweldige odds