weddenbonus nieuws

Leverkusen zoekt aansluiting bij de subtop tegen Bayern München

De koploper van Spanje neemt het op tegen Atletico Madrid. Real Madrid hoopt op een misstap van Barca zodat het de koppositie kan overnemen? Stelt Barca beide Madrileense clubs teleur op zondag?

 

Een drukke week voor beide teams

Zowel Barcelona als Athletico Madrid kwamen midweeks uit in de Champions League. Diego Simeone en zijn mannen speelden tegen Juve. In deze topwedstrijd was Juventus met 1-0 te sterk. De competitiewedstsrijd afgelopen zondag tegen Granada werd ook al zonder winst afgesloten en dus wordt het tijd voor een overwinning. Barcelona is natuurlijk een tegenstander van wereldformaat en lijkt goed op dreef de laatste weken. De laatste vier wedstrijden werden op rij gewonnen. Afgelopen woensdag kwam Barca met 3-1 langs Dortmund. De drie goals werden gemaakt door Luis Suarez, Messi en Griezmann. Alles wijst er dus op dat Barcelona de favoriet is voor de overwinning maar om dat zeker te weten moeten we even de odds van de online bookmakers erbij pakken.

 

Zowel Barcelona als Atletico missen belangrijke spelers

Afgelopen woensdag voel Dembele opnieuw uit bij Barcelona. Net op het momnet dat hij kon spelen liephij zijn negende blessure op in twee seizoenen. Een drama natuurlijk voor de getalenteerde aanvaller en de club. Buiten Dembele zijn ook rechtsback Neslon Semedo en Jordi Alba nog geblesseerd. Bovendien is Sergio Busquets geschorst.

Bij Atletico Madrid zien we Diego Costa ook Stefan Savic en Jose Gimenez op de blessurelijst staan. Coach Simeone kan op deze belangrijke mannen dus geen beroep doen voor het zware treffen tegen Barca. Er zijn geen geschorste spelers bij Atletico. Wel loopt Angel Correa het risico de volgende wedstrijd te missen. Hij staat namelijk op vier gele kaarten en de volgende gele kaart betekent een schorsing.  We gaan de odds van Betfirst erbij pakken. Dit is een bookmaker gespecialiseerd op de Belgische markt. Als Nederlandse speler raden we je aan een andere bookmaker te zoeken uit ons bookmaker bonus overzicht.

 

 atletico barcelona wedden met hoge odds

 

© Betfirst

 

Wie is favoriet om de drie punten te pakken?

Zowel Barcelona als Atletico Madrid zijn twee topploegen in Spanje. Deze zwaarbeladen wedstrijd loopt dan ook vaak uit in een gelijkspel of nipte overwinning voor een van de twee ploegen. We gaan eens zien wat ze bij betfirst verwachten van deze wedstrijd.  We zien dat het erom zal gaan spannen wie de wedstrijd wint. De odds liggen zeer dicht bij elkaar en een topfavoriet is er niet direct te noemen. De odds voor een zegen van thuisploeg Atletico staat op 2.75 terwijl winst van Barcelona niet iets lager wordt uitgekeerd op 2.65. Barcelona staat dus lichtjes in het voordeel. Ook wordt een gelijkspel niet volledig uitgesloten want de odds bedragen hiervoor 3.30. De bookmakers rekenen een gelijkspel dus toch ook zeker tot de mogelijkheden. Weet jij al welk team er deze wedstrijd gaat winnen en wil je graag inzetten met deze odds? Klik dan op de link om direct naar Betfirst te gaan.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Rico Verhoeven - Badr Hari odds van de vechtpartij van het jaar!
volgend artikel
De strijd tussen de nummer vier en zes in de Pro League. Wedden op Antwerp - Mechelen