weddenbonus nieuws

Arsenal – Valencia: Wie stoot door naar de Europa League finale?

Met Arsenal tegen Valencia beginnen we aan de finale fase van de Europa League. De twee ploegen spelen morgen tegen elkaar in de halve finale. Maar 1 ploeg kwalificeert zich voor de finale en speelt daar tegen de winnaar van Frankfurt – Chelsea. In de heenwedstrijd heeft Arsenal het thuisvoordeel en is daardoor ook favoriet bij de bookmakers. Zoals bij Bet90, die een interessant aanbod rond de match heeft. Je voetbal bet kun je plaatsen tegen attractieve quoteringen. Maar daarnaast wacht er ook een attractieve welkomstbonus met een maximum bedrag van € 100. En die presenteren we je nu!
 

Pak maximum 50% bonus bij Bet90 tot € 100

Heb je nog geen account bij de bookmaker? Voor je eerste storting ontvang je tot € 100 als bonus van Bet90. Hierbij hebben we het over een aanbod met een percentage van 50%. Wil je dus het maximale bedrag van € 100, dan moet je € 200 storten. Maak dus nu je account bij de bookmaker aan. Volg onze button naar de homepage van de bookmaker. Rechts boven klik je op ‘join now’, en dan volg je de stappen van Bet90 om je account te openen. Vergeet zeker niet de bonuscode WSP100 bij de opening van je account te gebruiken.
 
Stort daarna een bedrag van minstens € 10. Voor deze eerste storting ontvang je 50% van je bedrag als bonus. Indien je € 10 stort, zijn dit dus € 5. En voor een storting van € 200 ontvang je het maximale bedrag van € 100. Deze bonus moet dan nog binnen de 90 dagen na je storting worden vrijgespeeld. Speel je storting en je bonus elk 5 keer tegen odds van 1.80 of hoger. Daarna kun je de bonus laten uitbetalen.
 

Hier de stappen naar je € 100 bonus:

  • Klik op onze link naar de homepage van Bet90
  • Gebruik onze exclusieve bonuscode WSP100
  • Stort een bedrag van € 10 of meer in je account
  • Je ontvangt 50% van je storting als Bet 90 bonus
  • Speel storting en bonus binnen 90 dagen 5 keer
  • De minimale odds voor vrijspelen liggen bij 1.80

 

Arsenal speelt tegen Valencia in de Europa League met beste odds Bet90
© Bet90

 

Odds Arsenal – Valencia en Europa League bij Bet90

Zoals gezegd is Arsenal de favoriet voor de heenwedstrijd. De winstquotering ligt op dit moment bij 2.00. Wint Valencia, dan ontvang je 3.80 keer je inzet. In het geval van een gelijkspel liggen de odds bij 3.45. Ook voor de kwalificatie voor de finale is Arsenal de favoriet bij de bookmakers. De notering van 1.68 ligt heel wat lager dan die van Valencia met 2.15. Scoren beide ploegen, dan liggen de odds bij 1.76. Gebeurt dit niet, dan ontvang je 1.95 keer je inzet. Met ongeveer 140 verschillende selecties op de wedstrijd heb je een grote keuze. Maak dus nu je account aan, pak met je eerste storting de bonus en wed dan met de sterke odds. Veel plezier met je weddenschappen op Arsenal – Valencia en de Europa League bij Bet90!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Formule 1 Azerbeidzjan: Gaat Hamilton door met winnen?
volgend artikel
Wie wint de KNVB beker? Willem II of Ajax? Gok nu met €150 bonus!