weddenbonus nieuws

Wedden op Antwerp – Anderlecht Jupiler Pro League

Tussen kerst en nieuwjaar staat er nog een volle Pro league ronde op het programma. Op vrijdagavond wordt er afgetrapt tussen Antwerp en Anderlecht? Wie pakt de laatste drie punten van dit jaar?

 

Antwerp op tweede plaats maar kwetsbaar

Het jaar kan mooi afgesloten worden voor Antwerp. Met een tweede plaats op de ranglijst en de laatste vijf wedstrijden niet verloren ziet het er goed uit voor de mannen van Bölöni. Natuurlijk is er een flink verschil met kloploper, maar dat laat dit seizoen van een ander niveau te zijn. Het verschil bedraagt op dit moment 8 punten. Ook heeft Brugge een wedstrijd minder gespeeld. Antwerp heeft Brugge zelfs verslagen in een onderling duel. Na de onverwachte nederlaag tegen Moeskroen is de zegetocht en werd er dus gewonnen van Club, Gent en Standard. Niet de minste ploegen. Er werd een keer gelijkgespeeld tegen Genk maar alle matchen erna werden gewonnen door de Antwerpenaars.

 

Er zijn slechts 2 punten verschil tussen de nummer vijf en de nummer twee, Bovendien heeft Antwerpse de meeste tegengoals moeten incasseren van de hele top 5. De tegenstanders wisten maar liefst 24 keer het net te vinden. Dat is ongeveer 1,5 goal per match. Ter vergelijking, Brugge heeft er slechts zeven geïncasseerd. Als Antwerpen het nieuwe jaar ook op de tweede plaats wilt beginnen zou het dus moeten winnen van Anderlecht. We gaan eens kijken hoe de stemming is bij de voetbal gokken sites en pakken de odds en bonus mee van een van de beste bookmakers België.

 

onderlinge resultaten antwerp anderlecht

© Ladbrokes

 

 

Winnen lukt maar niet bij Anderlecht

Terwijl Antwerp op een mooie plek staat moet Anderlecht de aankomende tweede helft van het seizoen strijden voor elk punt. Anderlecht staat nu tiende met twaalf punten op de nummer vijf van de Pro League Standard. Het seizoen lijkt dus al wat verloren maar het zou maar zo kunnen dat de ommekeer na nieuwjaar komt. Kan Anderlecht de fans wellicht al wat tevredenstellen met weer eens een overwinning. De vorige overwinning in de Pro League was op 8 november toen het op verplaatsing Zulte versloeg. Ook in de beker werd nog gewonnen van Moeskroen maar in de competitie staat Anderlecht dus al ruim anderhalve maand zonder winst. We gaan kijken bij Ladbrokes naar de odds voor een winst van Anderlecht.

 

De odds en bonus bij deze wedstrijd

Wie gaat deze wedstrijd in als favoriet? We pakken de odds erbij van Ladbrokes. Met de Ladbrokes bonus code 10FREE krijg je een freebet van € 10 zonder storting. We zien bij Ladbrokes dat de nummer twee van de Pro League de voorkeur krijgt voor een overwinning. Je krijgt 2.05 als je inzet op Antwerp wint tegenover 3.70 voor een overwinning van Anderlecht. Een gelijkspel staat op 3.50. Het lijkt er dus op dat Anderlecht moet vrezen dat het opnieuw geen punten gaat pakken deze wedstrijd, als we de bookmaker moeten geloven.

 

Bij Ladbrokes staat er ook een mooie welkomstbonus op je te wachten. Zodra je je aangemeld hebt, je eerste storting hebt gemaakt van minimaal € 10, krijg je een freebet van 100%. Als jij bijvoorbeeld € 50 stort, krijg je een gratis weddenschap cadeau van € 50 die je binnen 7 dagen kunt inzetten. Klinkt goed, toch? Meld je nu aan via de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Waar kan ik dit weekend op wedden?
volgend artikel
Boxing Day wedden op Manchester United - Newcastle United