12:25 uur

Wat zijn de voorwaarden bij Mobilbet?

Mobilbet is een bookmaker geregistreerd in Malta en heeft een zeer kleine bonus. Dit wil niet zeggen dat dit een slechte bonus is, in tegendeel. Kleine bonussen maken het vaak zeer simpel en gemakkelijk om vrij te spelen. Goed voor de spelers natuurlijk. Dit zorgt ervoor dat we niet zoveel risico’s moeten nemen en dus kunnen we zeker zijn dat uiteindelijk de volledige bonus die uiteindelijk al een paar keer verdubbeld is geworden simpel weg naar onze eigen rekening kunnen gaan storten. Dit is toch wel de doelstelling van de meeste wedders onder ons.

Mobilbet Welkomst Bonus Banner
© Mobilbet

 

Voorwaarden

Natuurlijk zitten er wel een paar kleine voorwaarden vast aan deze bonus zoals de rond speel voorwaarden waar aan moet worden voldaan blijft natuurlijk wel bestaan. Bij de mobilbet bonus geld een minimale rond speel van 5 maal. Je zult dus al je tegoed van de bonus met de eigen inleg bij vijf maal moeten rondspelen voordat je in aanmerking komt om deze uit te laten betalen. Dit moet gebeuren met een quotering van minimaal 1.80.

Dat zijn de belangrijkste voorwaarden dat vasthangen aan deze bonus. Buiten dit zijn er eigenlijk niet echt enige voorwaarden. Wanneer dit voldaan is kun je vragen om een uitbetaling. Het bedrag dat je dus minimaal kan laten uitbetalen door middel van de bonus te ontvangen bedraagt 150 Euro bij een verkregen maximale bonus. Honderd vijftig euro is toch wel een mooi bedrag voor de feestdagen mee te beginnen vinden wij. Hiermee kan je jezelf of een dierbare medepersoon alvast een mooi cadeau bieden.

Claim de bonus! Meer informatie