Belangrijke Informatie

Wij promoten enkel bookmakers met een landelijke licentie. In Nederland heeft enkel TOTO momenteel een licentie. Vanaf 1 september komen er meerdere bookmakers met Nederlandse licenties bij.

 

Wallacebet Bonus

Bonus details

De Wallacebet bonus is beschikbaar voor alle nieuwe Nederlandse klanten en geeft je meteen via onze exclusieve deal 100% tot 120 euro bovenop je eerste storting! In totaal speel je deze bonus + storting 6 keer rond op odds van 2.0. Dit is een gigantische verbetering tov de originele welkomstbonus die op hun site aangeboden staat, waar 14 x bonus + storting moet worden ingezet. Let wel op dat je niet mag inzetten op handicaps om je bonus rond te spelen. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 120

Min. storting

€ 30

Betaalmethodes voor bonus

PayPal Mastercard Skrill NETELLER iDEAL

Bonus code

SBOOKX6W

Soort bonus

Rondspeel voorwaarden

6 x eerste storting + 6 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

2.00

Voorwaarden voor uitbetaling

Deze 100% tot 120 EUR moet je dus rondspelen binnen de 30 dagen op odds van 2.00. Om het geld te kunnen afhalen moet je het totale bedrag (bonus + storting) 6 keer inzetten op deze odds. Ook leuk is dat storten met iDEAL dus ook mogelijk is. Voor het maximumbedrag van 120 te ontvangen stort je dus 120 EUR, en zet je 6 maal 240 EUR in op odds van 2.00. In totaal speel je dan voor 1440 EUR rond. meer minder

Tips

Stortingen met Neteller of Skrill tellen helaas niet mee voor je bonus. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Voorbeeld

Als voorbeeld pakken we dus even het maximumbedrag van 120 EUR. Indien je 120 euro stort met de Wallacebet bonus code dan krijg je in totaal 240 EUR om mee te spelen. Nu zet je op quoteringen van 2.00 dan binnen de 30 dagen 1440 EURO in om het geld te kunnen laten uitbetalen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bedrag & percentage
  • iDEAL
  • Slechts 30 dagen de tijd.

Conclusie

De bonus is dus zeker één van de beste opties op de Nederlandse markt. Een bedrag van 120 euro hoort zeker al bij de hogere bedragen beschikbaar op de markt, zeker met de relatief eenvoudige vrijspeelvoorwaarden van 6 x (bonus + stortingsbedrag). Ook de tijdsduur is redelijk makkelijk, aangezien 30 dagen meer dan genoeg tijd is om je bonus rond te spelen. meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA)

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Meld je aan bij Wallacebet via onze link voor een exclusieve, verbeterde bonus!
2
Kies de juiste Wallacebet bonus code en maak je gewenste storting.
3
Zet nu in totaal 6 keer je bonus + stortingsbedrag in op odds van 2.00, en je kan je geld laten uitbetalen.

Wallacebet Review & Ervaringen

Als je vaak op zoek gaat naar nieuwe betting sites dan is Wallacebet misschien wel iets voor jou. Een eerste indruk schrikt je misschien enkel alleen een beetje af van het niet zo oogstrelende logo. Als je hier even naast kan kijken dan zal je kennis kunnen moeten met een wel heel goed werkende bookmaker.

Om je wat tijd de besparen heeft ons team zelf even Wallacebet geïnspecteerd. Lees dus meteen al onze bevindingen & ervaringen terug in onze Walacebet review.

Wallacebet – storten met ideal kan!

Ontzettend fijn om nog een extra keuze te hebben voor onze lijst met alle iDEAL bookmakers. Stortingen bij Wallacebet kunnen dus best gemaakt worden met het beste middel op de markt, iDEAL. Hieronder plakken we snel even nog een afbeelding met alle andere beschikbare opties.

 

Met deze middelen kan je bij Wallacebet storten
© Wallacebet

Je hebt dus zowat elke mogelijkheid om geld op de site te krijgen. Hoewel we toch nog altijd iDEAL of Trustly (bijna net hetzelfde) aanraden.

Account bij Wallacebet aanmaken

Om jezelf even bij Wallacebet aan te melden hoeft je niet veel te doen. Klik op de groene registratieknop en vul snel je email in + kies een passwoord. Als je dan op “OK” drukt dan zal je nog alle andere persoonlijke gegevens moeten correct invullen. Dit gaat dan voornamelijk over je adresgegevens & je identiteitsgegevens zoals je volledige naam + geboortedatum.

Het hele proces duurt dan ook enkel een paar minuten, afhankelijk van hoe snel je schrijft.

Wallacebet promoties

Naast de standaard bookmaker bonus heb je nog enkele andere mooie promo’s. Een interessante optie is meteen al de reload bonus van 50% tot 100 EUR. Altijd handig indien je nog wat extra bonus wil nadat je eerste stortingsbonus al benut werd. Deze is elke maand beschikbaar op de eerste 5 stortingen van de maand. 

Een andere mooie promo die we vonden is de “Loyalty bonus”. Hoewel dit niet echt een loyalty bonus is, maar eerder een ongelukkig genaamde cashback bonus. Elke week krijg je (Ma-zo) voor de volgende week 10% cashback in de vorm van een freebet op al je verliezen (netto). Deze worden enkel berekend op bets met echt geld, dus bonus & freebets tellen niet mee.

Het maximumbedrag dat je wekelijks kan terugkrijgen is 150 EUR in delen van 25 per freebet, en deze kan je ook enkel op voetbal gebruiken zonder handicap weddenschappen.

Wallacebet wedden aanbod

Ook het wed aanbod zit redelijk goed in elkaar. Bij Wallacebet kan je op een hele hoop sporten gaan wedden, van tafeltennis tot ijshockey. In totaal zijn er meer dan 30 sporten waar volop kan ingezet worden.

Speciale weddenschappen komen ook aan bod, er zijn uitgebreide mogelijkheden om weddenschappen te plaatsen op politiek & verkiezingen.

Als laatste puntje stellen we vast dat het aantal selecties per wedstrijd ook ontzettend hoog is. Van handicaps tot correct scores, je kan op alles inzetten.

Wallacebet mobiele app

Spijtig genoeg is er nog geen echte Wallacebet app. Gelukkig werkt de site perfect via mobiel, en gaat wedden dus ook nog altijd vlot met je telefoon. Je hebt elke optie beschikbaar zowel mobiel als via de desktop versie van de site.

 

Wallacebet mobiele app & website© Wallacebet

Zoals je kan zien, is de mobiele versie van de site heel overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Wallacebet klantenservice & contact

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Wallacebet? Dit kan onderaan via het ‘alert’ icoontje waar je kan kiezen tussen email of chat. Het emailformulier geeft je de mogelijkheid om snel een vraag te stellen die dan later wordt geantwoord op je emailadres.

Heb je liever een sneller contact? Gebruik dan de live chat functie om rechtstreeks in contact te komen met een customer service agent. Dit is altijd veruit de snelste & beste optie beschikbaar.

Wallacebet Conclusie

Een echte topper, die naast de mogelijkheid storten met iDEAL nog eens een mooie bonus + 5 extra maandelijkse reload bonussen aanbiedt. Als kers op de taart? Nog eens 10% wekelijkse cashback op je mogelijke verliezen ook!

Probeer deze topper op de Nederlandse markt vandaag nog via onze link en geniet van onze exclusieve bonus die veel beter is dan de standaard bonus op de website. (deze moet je 14 keer storting + bonus inzetten, die van ons enkel 6+6)