Wallacebet Bonus

Wallacebet Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 120
Percentage
100%
Min. storting
€ 30
Bonus code
SBOOKX6W
Rondspeelvoorwaarden
6 x eerste storting + 6 x bonus rondspelen
Min. quotering
2.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.0

Wallacebet Bonus details

Wallacebet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

De Wallacebet bonus is beschikbaar voor alle nieuwe Nederlandse klanten en geeft je meteen via onze exclusieve deal 100% tot 120 euro bovenop je eerste storting! In totaal speel je deze bonus + storting 6 keer rond op odds van 2.0. Dit is een gigantische verbetering tov de originele welkomstbonus die op hun site aangeboden staat, waar 14 x bonus + storting moet worden ingezet. Let wel op dat je niet mag inzetten op handicaps om je bonus rond te spelen.

Voordelen & nadelen

  • Hoog bedrag & percentage
  • iDEAL
  • Slechts 30 dagen de tijd.

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

01-01-2022

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Deze 100% tot 120 EUR moet je dus rondspelen binnen de 30 dagen op odds van 2.00. Om het geld te kunnen afhalen moet je het totale bedrag (bonus + storting) 6 keer inzetten op deze odds. Ook leuk is dat storten met iDEAL dus ook mogelijk is. Voor het maximumbedrag van 120 te ontvangen stort je dus 120 EUR, en zet je 6 maal 240 EUR in op odds van 2.00. In totaal speel je dan voor 1440 EUR rond.

Tips

Stortingen met Neteller of Skrill tellen helaas niet mee voor je bonus.

Voorbeeld

Als voorbeeld pakken we dus even het maximumbedrag van 120 EUR. Indien je 120 euro stort met de Wallacebet bonus code dan krijg je in totaal 240 EUR om mee te spelen. Nu zet je op quoteringen van 2.00 dan binnen de 30 dagen 1440 EURO in om het geld te kunnen laten uitbetalen.

Conclusie

De bonus is dus zeker één van de beste opties op de Nederlandse markt. Een bedrag van 120 euro hoort zeker al bij de hogere bedragen beschikbaar op de markt, zeker met de relatief eenvoudige vrijspeelvoorwaarden van 6 x (bonus + stortingsbedrag). Ook de tijdsduur is redelijk makkelijk, aangezien 30 dagen meer dan genoeg tijd is om je bonus rond te spelen.