weddenbonus nieuws

Wat nu? Welke sporten kunnen we nog op wedden?

Het is bijna een zekerheid dat er geen EK komt deze zomer, en ook de Champions League en alle andere competities lopen het gevaar om allen afgelast te worden. Vooral voor Liverpool dat eindelijk nog eens een landstitel zou kunnen pakken is dit een kleine ramp.

 

Alternatieven om op te wedden tijdens het covid-19 tijdperk

We kijken even naar speedybet om de voornaamste events van de week te zien, en we moeten eerlijk zijn… het ziet er niet goed uit. Alle bookmakers Nederland sukkelen met het vinden van goede alternatieven tijdens deze sombere periode, maar gelukkig zijn er toch nog enkele matchen & sporten waarop ingezet kan worden.

 

Turkije

De Turkse Super Liga is één van de enigste voetbal competities waar je momenteel nog op kan inzetten, en zeker de laatste Europese competitie die nog niets beslist heeft over afgelastingen. Spijtig genoeg zal dit hoogstwaarschijnlijk snel veranderen.

 

MMA

Het MMA schema gaat voorlopig ook nog door. Op vrijdag 20 maart krijgen we de ‘Cage Warriors’ te zien met onder andere John Phillips tegen Dusko Todorovic. Dankzij de redelijk lakse regels van de Britse overheid kan je deze vechtpartijen nog bewonderen in de Engelse hoofdstad Londen. De maatregel in kwestie blijkt te zijn: ‘Misschien moet je daar niet naartoe gaan aangezien er risico’s mee gepaard gaan, maar doe wat je wil!’.

 

Basketbal

Terug naar Turkije, krijgen we 17 maart basketbal te zien. Ook in Australie & Rusland kan je deze sport nog bewonderen. Helaas gaat dit sprookje allicht ook niet te lang meer duren.

 

Hoe zit het met Esports?

Ben je fan van computerspellen dan kan je gelukkig nog Counter-Strike bekijken. De ESL Pro League is nog altijd bezig, en daar komt momenteel geen verandering in. Esports bookmakers zijn dan ook één van de enige winnaars bij deze jammere toestand.

 

Ook League of Legends gaat nog rustig door. De Chinese LoL Pro League is nog volop aan de gang, en nu de Chinezen het virus een beetje onder controle zien te krijgen zal dit zeker niet veranderen.

 

Virtueel voetbal speedybet

 

© Speedybet

 

Probeer virtuele sporten

Ok, het is niet de meest spectaculaire keuze, maar als je wekenlang thuiszit met niets te doen dan wordt een mens een beetje wanhopig. Dus waarom niet eens een bet op de virtuele sporten plaatsen? Deze vind je bijna altijd op elke bookmaker bij ‘meer sporten’ onderaan verborgen.

 

Je kan op virtueel voetbal wedden en voor elke match krijg je zelfs head to head statistieken van elke ploeg, wat best leuk is. Wil jij vol jolijt ook inzetten op deze fictieve ploegen, of op éénder welk van de bovenstaande sporten die nog beschikbaar zijn? Registreer je dan nu bij Speedybet en pak ineens ook een 100% tot € 200 bonus bovenop je eerste storting. Speedybet is een echte aanrader als je het ons vraagt, dus probeer het zelf ook.

Over de auteur

vorig artikel
De Merseyside derby: Everton- Liverpool met super odds
volgend artikel
Geen voetbal? Wed op FIFA! (Esports)