weddenbonus nieuws

WK vrouwen Finale – Verenigde Staten tegen Nederland

Op zondag 7 juli is het eindelijk zo ver. Na een fantastisch WK voetbal begint de WK vrouwen finale 2019. De Verenigde Staten spelen dan tegen Nederland om de grote beker naar eigen land te halen. Kan Nederland opnieuw sterk uithalen na hun ongelofelijke campagne? Wat denken de bookmakers Nederland erover?

 

De aanloop naar de WK finale voor vrouwen van de Verenigde Staten van Amerika & Nederland

Als we het over één ding eens kunnen zijn is het toch wel dit. Beide ploegen verdienen hun WK vrouwen finale plaats. De USA won elke match van dit toernooi met veel overtuiging. De plaats bij de laatste twee is dan ook totaal verdiend. Het parcours van Amerika was zelfs veel moeilijker dan dat van de Nederlandse vrouwen. Zowel Spanje, Frankrijk & Engeland moesten allemaal het onderspit delven tegen de Amerikaanse vrouwen. Engeland en Frankrijk werden het gehele toernooi zelfs tot de grote favorieten gerekend. Sterke resultaten dus uit de hoek van de Verenigde Staten van Amerika, met nog maar één tegenstander te gaan.

 

De weg naar de WK vrouwen finale van Nederland was misschien een beetje minder spectaculair, De drie tegenstanders na de groepsronde zijn allemaal mindere grote spelers in het vrouwenvoetbal. Japan, Italie & Zweden werden allemaal naar huis gestuurd. De moeilijkste partij was sowieso de halve finales tegen de Zweedse dames. Het duurde zelfs tot de verlengingen tot Jackie Groenen Oranje kon verlossen met een rake rechtse voet. De Nederlanders waren allicht de hele wedstrijd een beetje sterker dan de Zweden, maar tegen de Amerikanen zal dit soort prestatie hoogst waarschijnlijk niet genoeg zijn.

 

 

odds finale vrouwen WK Amerika vs Nederland
© BetFIRST

 

Odds WK finale vrouwen + troost finale quoteringen & gokken informatie

Zoals je hierboven al kon zien zijn de Amerikanen een gigantische favoriet. De odds WK vrouwen finale Nederland – USA liggen zelfs zo slecht in het nadeel van Nederland dat je 7.75 quoteringen krijgt bij winst Oranje. De bet sites Nederland hebben dus geen vertrouwen in een eigen Nederlandse vrouwen winst. Je kan het ze ook niet echt kwalijk nemen. Deze Amerikaanse meiden hebben een uiterst sterk toernooi achter de rug en verdienen de winst misschien zelfs net iets meer. Toch moet de finale van de vrouwen voetbal wereldbeker nog gespeeld worden!

 

In de troostfinale van het WK voor vrouwen krijgt Engeland Zweden als tegenstander. De Engelse meiden hadden een beetje pech om in de halve finale tegen Amerika aan te lopen in plaats van Nederland of Zweden, anders stonden zij misschien wel in de finale. Pech dus voor die Engelse vrouwen, alhoewel de kans op een bronze plaats wel heel groot is. Zweden was verruit de zwakste ploeg van de hele halve finales WK vrouwen, en dat is nog altijd zo uiteraard. Bekijk hieronder even de WK troost finale odds.

 

 

quoteringen WK vrouwen troostfinale tussen Engeland & Zweden
© BetFIRST

Wedden op de finale WK vrouwen met € 200 bonus!

Via het geweldige aanbod van BetFIRST voor alle nieuwe klanten kan je meteen beginnen wedden op de finale WK vrouwen met een ongelofelijke bonus. Bij je eerste storting krijg je wel liefst 100% tot € 200! Leuk om te weten is dat BetFIRST ook behoord tot de lijst van iDEAL bookmakers. De bonus is één van de beste opties op de gehele markt, en dat is dan ook net precies waarom we deze aanraden voor zulk een belangrijk event als de finale van de vrouwen wereldbeker 2019. Zowel je bonus als stortings bedrag moeten slechts 2 maal elks ingezet worden en je bent al klaar met het rondspelen van je bonus. Prima dan toch! Verder goed om te weten is dat je 30 dagen de tijd krijgt, en je enkel op quoteringen van 1.40 mag zetten mits je de bonus wilt rondspelen.

 

Als dit alles goed klinkt voor jou, dan kan je via onderstaande butten beginnen gokken op het WK vrouwen finale met je ongelofelijke € 200 bonus aanbod. Heel Nederland staat achter Oranje, om deze moelijke uitdaging zondagavond om 17u00 tegemoet te komen. De troostfinale vindt plaats zaterdag op hetzelfde tijdstip.

 

Over de auteur

vorig artikel
Fantastische Circus promotie - Wimbledon Time
volgend artikel
Africa Cup: Ivoorkust - Algerije met free bet aanbod