weddenbonus nieuws

Vrijdag, geluksdag bij 1xBet: € 100 met de Lucky Friday

We zijn er weer bijna – het weekend staat voor de deur. En voordat je van zaterdag en zondag geniet, laat vrijdag je nog winnen bij bookmaker 1xBet. Het aanbod van deze bookmaker is enkel beschikbaar voor Belgische klanten. Wil je wedden vanuit Nederland? Dan stellen we voor dat je bij een van de online bookmakers, die in Nederland beschikbaar zijn, speelt. Dat zijn bijvoorbeeld BetFIRST, Interwetten en B-Bets. Wij presenteren je vandaag het aanbod Lucky Friday, dat je tot wel € 100 oplevert bij 1xBet. En daarnaast is er ook nog altijd onze exclusieve bonus van de bookmaker. Daar win je tot € 130 voor je eerste storting! Gaan we dus door met een gelukkige vrijdag voor jou, want deze promotie is enkel tot 23:59 beschikbaar.
 

Win tot 100 euro met je storting deze vrijdag bij bookmaker 1xBet
© 1xBet

 

1xBet Lucky Friday – € 100 voor je storting

De condities om van deze dag en de bonus te profiteren zijn gemakkelijk:

  1. Ga via onze button naar de pagina van de bookmaker 1xBet
  2. Plaats vandaag een storting met een bedrag van minstens € 1
  3. Ontvang 100% van je stortingsbedrag als 1xBet bonus

 
Selecteer je je account de deelname aan bonusaanboden. Deze bonus is een enkele keer beschikbaar voor klanten van 1xBet. Het maximum bedrag van je bonus bedraagt € 100. Stort je meer dan dit bedrag, dan blijft het bonusbedrag nog altijd bij €100. Nu wordt de bonus je automatisch gestort. Voordat je het bedrag kunt laten uitbetalen, moet je het bedrag 3 keer spelen in combinatieweddenschappen. Dit dient binnen de 24 uur te gebeuren. Minstens 3 weddenschappen in de combinatie moeten worden gespeeld tegen een quotering van 1.40.
Natuurlijk zijn de promoties van de bookmaker ook via de 1xBet App beschikbaar! Download dus de applicatie van 1xBet en win met je mobiele weddenschappen.
 

Niet vrijdag? Win de € 130 exclusieve 1xBet bonus

Eigenlijk is elke dag weekend bij deze bookmaker. Dit vooral omdat het welkomstaanbod bij de beste beschikbare hoort. In plaats van de gebruikelijke € 100 ontvang je tot €130 voor je eerste storting bij 1xBet nadat je account is geopend. Hiervoor moet je bij het aanmaken van je account onze exclusieve bonuscode 1x_3838 intikken. Nu biedt de bookmaker je €30 extra.
 
Nog een keer stap voor stap:

  • Volg onze link naar de site van 1xBet
  • Maak je account bij de bookmaker aan
  • Plaats een storting van minstens € 1
  • 1xBet biedt je 100% als bonus
  • Speel dit bedrag nu 5 keer rond
  • Minimale quotering van 1.40

 
Bij het vrijspelen van de bonus op een van de beste bet sites moet je op de details letten. Zo moeten de bonuscondities met combinatieweddenschappen worden gerealiseerd. Speel het bedrag 5 keer met minstens 3 selecties met odds van 1.40 of meer. Nadat je dat hebt gedaan, moet je nog het stortingbedrag een keer rondspelen tegen een quotering van 1.10.
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Belgen winnen tot € 120 bij Bwin met Genk - Praag
volgend artikel
Exclusief - € 5 Cadeau zonder Storting bij 24Bettle + € 120 Extra!