14:37 uur

Vriendenbonus Unibet uitgelicht!

In veel gevallen heeft een bookmaker een welkomstbonus beschikbaar. Tegen een aantal maal rondspelen tegen een relatief hoge quotering kan er een bedrag worden vrijgespeeld. Op zich een positief en aantrekkelijke aanbieding in veel gevallen. Er zijn echter bookmakers die nóg een stap verder gaan, Unibet bijvoorbeeld. Naast de  welkomstbonus  die Unibet aanbiedt, tegen uitstekende voorwaarden, is er daarnaast ook nog eens een  vriendenbonus beschikbaar, na aanmelding van een vriend krijgt u de mogelijkheid €40 op te strijken!

 

De vriendenbonus is dertig (!) keer te verkrijgen. Er is daardoor een bedrag van 30 x € 40, het bedrag van de vriendenbonus, te verkrijgen! De vriendenbonus heeft dezelfde voorwaarden als de  welkomstbonus van Unibet. Dit betekent dat na het refereren van een vriend aan de volgende voorwaarden dient te worden voldaan:

 

1. Nadat een vriend zich geregistreerd heeft en een welkomstbonus heeft op kunnen strijken verkrijgt uw een bedrag van € 40. Dit het maximaal te verkrijgen bedrag. Indien de betreffende vriend voor minder dan € 50 gaat rondspelen verkrijgt uw een bedrag wat daartoe in verhouding staat;

 

2. nadat u het bedrag heeft verkregen dient u aan dezelfde voorwaarden te voldoen als bij de welkomstbonus. Dit betekent dat er in het geval van sportweddenschappen zesmaal rond gespeeld dient te worden tegen een minimale quotering van 1,20;

 

3. na deze zesmaal is het bedrag vrij besteedbaar en kunt u het laten uitbetalen door   Unibet!

 

Dit is met name een aantrekkelijke bonus voor al bestaande klanten van Unibet, in veel gevallen zijn er namelijk geen bonussen meer te verkrijgen na het opnemen van een welkomstbonus. Unibet is hier een postieve uitzondering op!

 

Claim de bonus! Meer informatie