weddenbonus nieuws

Gokken op Lazio Roma Vitesse zonder risico bij BetFIRST!

Vitesse trapt donderdagavond om 21.05u af voor haar vijfde groepsduel in de Europa League 2017/2018. Het treft Lazio in Italië en daarmee is dit een pittig affiche, dit levert echter tegelijkertijd ook aantrekkelijke quoteringen en wedmogelijkheden op. Zeker nu nieuwe Nederlandse en Belgische klanten bij BetFIRST een risicovrije eerste weddenschap tot € 100 kunnen plaatsen. Uitleg over hoe jij deze actie kan benutten en een voorbeschouwing op het treffen staan in dit artikel voor jou klaar.

Hoe wed ik € 100 risicovrij bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST bonus buttons op onze website en schrijf je gratis in.
  • Stort € 10(+) met iDeal, Mr. Cash, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Plaats hierna een eerste weddenschap op duel(s) en quotering(en) naar keuze.
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en ontvang je inzet tot € 100 geheel terug!
  • Zet het cashback bedrag 1x in op odds van 1.20(+) en speel verder of betaal uit.

 

BetFIRST EK Bonus © BetFIRST

 

Lazio Vitesse Voorbeschouwing

BetFIRST heeft een zeer geschikte Bookmaker bonus voor Nederlanders en Belgen om je weddenschappen bij te plaatsen. Zeker met bovenstaande kans om risicovrij in te zetten. Je kunt inzetten op elk duel naar keuze maar voor de geïnteresseerden om te Europa League Wedden op Lazio Vitesse blikken we vooruit op dit duel. Lazio kent een uitstekend seizoen. In de competitie staat het 5e met 28 punten en een beperkte achterstand op de top. In de Europa League won het haar eerste 4 duels en is nagenoeg verzekerd van groepswinst. Vitesse behaalde slechts 1 punt uit 4 Europa League duels en is nagenoeg zeker uitgeschakeld. In de competitie gaat het met 19 punten uit 12 duels steeds minder goed nadat het een goede start kende. Dit weekend verloor het nog met 4-2 bij FC Groningen. Het enige positieve is dat Lazio waarschijnlijk met een b-team gaat spelen. Daar liggen dan ook de kansen voor Vitesse en dit maakt de 6.00 voor winst relatief aantrekkelijk. Gelijkspel levert een 4.45 odd op en winst Lazio 1.51. Wat denk jij? Zet in bij BetFIRST en speel risicovrij!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Juve Barca - Krijg € 50 Free Bet ongeacht uitslag!
volgend artikel
Black Friday bij 1xBet - Pak € 100 aan gratis wedtegoed!