weddenbonus nieuws

Glory Redemption: Gokken op Verhoeven – Ben Saddik!

Zaterdagavond na 21.00u nemen Nederlander Rico Verhoeven en Marrokaanse-Belg Jamal Ben Saddik het in Glory 49 tegen elkaar op in de kickboxing ring voor de wereldtitel. Een veel besproken duel dat erg veel aandacht kent. Bookmaker 1xBet geeft jou de kans om dit duel via livestream te volgen en eveneens je weddenschappen te plaatsen. Ook biedt het je een € 130 welkomstbonus. In dit artikel bespreken wij deze punten en blikken we vooruit op dit historische duel tussen Nederland en België/Marokko.

Hoe krijg ik € 130 bonus na aanmelding bij 1xBet?

  • Klik op een van de 1xBet buttons op onze website en meld je erna gratis aan.
  • Gebruik bij het doen van je aanmelding onze exclusieve promo code 1x_3837.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Je ontvangt erna direct een exclusieve bonus van 100% tot maar liefst € 130.
  • Zet bonusgeld 5x in op combi bets met 3(+) selecties en 3 of meer 1.40(+) odds.
  • Je speelt risicovrij enkel met je gratis bonusgeld. Geniet van € 100 max. winst.
  • Zet je stortingsbedrag nog 1x in op 1.10(+) odd en erka kun je gratis uitbetalen.

 

Bet Verhoeven Ben Saddik
© 1xBet

 

Hoe kan ik wedden op Ben Saddik Verhoeven?

Na je aanmelding of het inloggen bij 1xBet kun je op ´sporten´ klikken en erna in het zoekveld Verhoeven of Saddik ingeven. Ook kun je via de categorie ´vechtsporten´ het duel terugvinden. Bookmaker 1xBet is een Bookmaker die oneindig veel weddenschappen aanbiedt waar jij op kunt inzetten. Het is tegelijkertijd ook een van de weinige Ben Saddik Verhoeven Bookmakers die deze weddenschap aanbiedt. Benut je Bookmaker Bonus dan ook nu en ga Sportweddenschappen op Verhoeven Ben Saddik bij 1xBet en volg het duel live via tv of livestream!

Verhoeven Ben Saddik Kijken – Live stream of TV

Door onder andere het eerdere duel tussen Verhoeven en Badr Hari en het giganten gevecht tussen Mc Gregor en Mayweather heeft vechtsport in Nederland een extra boost gekregen. TV zender Ziggo heeft hier op ingespeeld en zendt zaterdagavond vanaf 21.00u Glory Redemption gratis uit voor al haar klanten. Ben je geen klant? 1xBet biedt voor enorm veel evenementen een livestream aan en de kans is groot dat dit voor Verhoeven Ben Saddik ook weer het geval is. De streams zijn altijd in HD kwaliteit. Geen stream beschikbaar? Websites als livetv.sx en cricfree.cc bieden ook vaak live streams aan. De kwaliteit hiervan is echter minder dus probeer zeker eerst 1xBet uit.

 

Voorbeschouwing Ben Saddik Verhoeven

Glory sluit haar jaar middels Glory Redemption af waarbij Ben Saddik Verhoeven de hoofdpartij om de wereldtitel is. Verhoeven is titelhouder en kent een uitstekend record van 51-10 met 14 knock outs. Een van deze verliespartijen was tegen Ben Saddik. In 2011 maakte de Belgische Marokkaan zijn debuut bij Glory en wist Verhoeven direct te verslaan. Ook hij kent een imposant record van 32-5. Maar liefst 36 duels werden op knock out beslist. Toch is het Verhoeven die sinds 2011 de meeste progressie heeft gemaakt en als nummer 1 te boek staat. Ben Saddik wil hier een einde aan maken. De quoteringen zijn in het voordeel van Verhoeven (1.27) ten opzichte van Ben Saddik (3.60). In de show off spuugde Ben Saddik op Verhoeven en hij staat bekend als een emotionele vechter. Kan hij zijn emoties in bedwang houden en verassen? Zet in bij 1xBet en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Zulte Waregem - Lazio: € 25 inzet terug bij verliezende weddenschap!
volgend artikel
Ajax PSV levert jou 2x € 10 gratis op!