weddenbonus nieuws

Inzetten op Utrecht Feyenoord en starten met top € 150 Bonus!

Vanavond wordt om 20.00u het inhaalduel tussen FC Utrecht en Feyenoord afgewerkt. Dit is tegelijkertijd voor alle nieuwe Nederlandse en Belgische klanten bij Bet777 dé kans om gebruik te maken van de geweldige 100% tot € 150 welkomstbonus. Hoe deze bonus in zijn werk gaat, wat Bet777 jou te bieden heeft en een voorbeschouwing op het duel Utrecht Feyenoord lees je in dit artikel.

Hoe pak ik € 150 bonus bij Bet777?

  • Klik op een van de Bet777 aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Stort € 10(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafeCard.
  • Direct na je storting ontvang je een gratis 100% bonus tot maximaal € 150.
  • Zet je bonusbedrag 3x in op quoteringen van 1.70 of hoger binnen 30 dagen.

 

Bet777 Bonus © Bet777

 

Bet777 – Uitstekende Bookmaker!

Een dusdanig flexibele Betting Bonus zoals bovenstaand kom je niet vaak tegen. Dit alleen al is reden genoeg om je bij Bet777 aan te melden maar ook het bookmaker aanbod is van uitstekend niveau. Zo kun je Sportweddenschappen plaatsen op tal van sporten met een grote hoeveelheid aan selecties per duel. Daarnaast is de website Nederlandstalig, net als de klantenservice die o.a. via live chat te bereiken is en is er ook een goede mobiele app. Ten slotte zijn de quoteringen ook zeer fair en de promoties talrijk! Bet777 behoort tot de beste Bookmakers Nederland en Belgie en kunnen we enkel aanraden!

FC Utrecht Feyenoord Voorbeschouwing

Door winterse omstandigheden werd eerder het duel tussen FC Utrecht en Feyenoord afgelast en vanavond wordt alsnog afgetrapt. Utrecht is de nummer 5 met 29 punten en startte de tweede seizoenshelft met een 1-1 gelijkspel thuis tegen AZ. Geen onverdienstelijk resultaat terwijl Feyenoord kansloos was in de Arena tegen Ajax en met 2-0 onderuit gaat. Hierdoor bleef Feyenoord op 32 punten steken en kan Utrecht vanavond langszij komen. Spits Jørgensen is geschorst en zal vervangen worden door Vente. Robin van Persie start op de bank. Feyenoord heeft het van oudsher lastig tegen Utrecht en wij zien dat vanavond zomaar weer gebeuren. De FC Utrecht Feyenoord Quoteringen geven dit minder aan. Winst van Utrecht levert je namelijk een 3.30 odd op wat naar onze mening erg hoog is. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.55 en winst Feyenoord aan 2.10. Wie zie jij er met de zege vandoor gaan? Zet in bij Bet777, pak € 150 stortingsbonus en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Ajax Feyenoord Gokken - Nu € 5 Gratis + € 100 Bonus
volgend artikel
Nog geen klant bij BetFIRST? Wed € 100 zonder risico!