weddenbonus nieuws

Tottenham Arsenal – Voorbeschouwing + € 25 Risicovrij Wedden

Zaterdagmiddag wordt in het Wembley Stadion de derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal afgewerkt. Een zeer interessant duel waar wij voor jou op vooruit blikken. Eveneens laten we iedereen die nog geen klant is van Interwetten kennis maken met de mogelijkheid om een risicovrije weddenschap van € 25 te plaatsen en een 100% tot € 100 stortingsbonus te benutten! Lees alle details terug in dit artikel.

Hoe wed ik € 25 risicovrij bij Interwetten?

  • Klik op een van de Interwetten aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 10(+) met bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Plaats een eerste bet met je mobiel van € 10 – € 25 op een 1.70(+) quotering.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder verdere voorwaarden geheel voor jou!
  • Verloren? Mail win@interwetten.com en ontvang je inzet tot € 25 geheel terug!
  • Er zijn verder geen rond speel voorwaarden aan je cashback bedrag verbonden!

 

Interwetten wedden © Interwetten

 

Benut aanvullend 100% tot € 100 stortingsbonus!

Bovenstaande Betting Bonus van Gratis weddenschappen Aanbieder Interwetten is van enorme klasse. Daarmee houdt het echter niet op. Bij het uitvoeren van je eerste storting ontvang je namelijk ook een 100% bonus tot maximaal € 100. Het speciale aan deze bonus is dat je deze reeds omzet in echt geld door je stortingsbedrag 5x in te zetten op odds van 1.70(+) binnen 14 dagen. Elke keer dat je je stortingsbedrag inzet is 20% van je bonus vrijgespeeld. Mocht je niet de gehele bonus vrijspelen is dit geen probleem, elke maal dat je je stortingsbedrag inzet is de 20% direct echt geld!

Tottenham Hotspur Arsenal Voorbeschouwing

Je kunt de risicovrije weddenschappen benutten op alle duels naar keuze maar voor de liefhebber van Tottenham Arsenal blikken we specifiek vooruit op dit duel. Tottenham is bezig aan een uitstekende serie en heeft nog maar 2 punten minder dan nummer 3 Liverpool. Het speelt attractief voetbal en is zeker thuis ongenaakbaar (8 overwinningen, 4 gelijke spelen en 1 nederlaag). Arsenal heeft 5 punten minder dan haar rivaal Tottenham en hoopt met de aanwinsten Aubameyang en Mkhitaryan alsnog een Champions League plek te veroveren. Tegen Everton (5-1) wisten de aanwinsten te overtuigen maar de vraag is of dit tegen Tottenham ook lukt. De bookmakers denken van niet want ze zien Tottenham met een 2.20. Gelijkspel levert je 3.50 op en winst Arsenal 3.20. Wat denk jij? Zet in bij Interwetten en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Pak € 5 Gratis Wedtegoed bij b-Bets!
volgend artikel
Inzetten op Sparta PSV of Ajax Twente en krijg € 50 cadeau!