weddenbonus nieuws

Gokken op Roemenië Nederland – 2.18 odd en € 20 cadeau!

Dinsdagavond om 20.00u trapt het Nederlands Elftal in Roemenië af voor een vriendschappelijk duel. Dit duel is het laatste duel van bondscoach Advocaat en zal hij ongetwijfeld met een goed resultaat willen afsluiten. Ook jij kan een goed resultaat boeken. Benut de quotering van 2.18 voor winst Nederland en/of benut als nieuwe klant 2 x € 10 aan Free Bets!
 

Hoe pak ik 2 x € 10 cadeau bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green buttons op onze website en schrijf je in.
  • Stort € 20 met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Plaats erna een eerste bet van € 20 op een quotering van 2.00 of hoger.
  • Je krijgt hierna, ongeacht het resultaat, 2 x € 10 aan Free Bets gratis.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige 1.80(+) bets en win!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Mr Green – Goede bookmaker voor Nederlanders!

De Mr. Green Bonus zorgt ervoor dat je ondanks het resultaat van je eerste weddenschap € 20 aan Free Bets cadeau krijgt. Hierdoor kun je gelijk een mooie start maken. Erna loont langer wedden bij Mr Green ook. Door het grote wedden aanbod, de uitstekende klantenservice, mooie promoties en uitstekende quoteringen biedt Mr Green namelijk alles wat jij in een bookmaker zoekt. Het behoort dan ook tot de Beste Bookmaker voor Nederlanders en Betting Sites Nederland. Probeer het nu zelf!
 

Voorbeschouwing Roemenië – Nederland

Om de Free Bets te ontvangen, dien je een eerste bet op een odd van 2.00 of hoger te plaatsen. Een goede optie hierbij is om in te zetten op winst Nederland in Roemenië tegen een quotering van 2.18. Hoewel Nederland in Schotland niet echt overtuigde, boekte het wel een uitstekende 0-1 overwinning. Onder Advocaat, voor wie dit zijn laatste duel als bondscoach is, won Nederland 5 van haar 6 duels. Enkel tegen Frankrijk werd verloren. Roemenië eindigde in haar groep als 4e en gaat dus ook niet naar het WK. Imposante resultaten wist het al lang niet te boeken en met een 3.25 is het dan ook underdog in eigen huis. Ook gelijkspel staat aan 3.25 genoteerd. Wat denk jij? Zet in bij Mr Green en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Tips Italië Zweden Toto - € 25 risicovrij inzetten + € 100 extra!
volgend artikel
Gokken op Napoli AC Milan? Geen winst Napoli? € 25 inzet terug!