weddenbonus nieuws

Real Madrid – Atletico Madrid Inzetten met 8.00 of 17.00 odd!

Vanavond wordt de eerste halve finale in de Champions League afgewerkt tussen Real Madrid en Atletico Madrid. Deze Madrileense derby geeft jou als nieuwe klant bij 888Sport de kans om in te zetten op winst van Real tegen een 8.00 quotering of winst van Atletico met een 17.00 odd. Hoe leggen we jou precies uit en daarnaast blikken we ook vooruit op dit duel middels een Real Atletico Voorbeschouwing.

Hoe kan ik inzetten op Real @ 8.00 of Atletico @ 17.00?

  • Klik op een van de actie buttons in dit artikel en voltooi je registratie bij 888Sport.
  • Stort € 10 of meer. Dit kan met iDeal, Visa, Master, PayPal, PaySafe, Skrill, Neteller.
  • Wed nu € 10 op winst van Real Madrid 1.82 of winst van Atletico Madrid @ 4.25.
  • Bij een winnende weddenschap wordt de quotering omgezet in de verhoogde odd.
  • Je ontvangt je inzet en reguliere winst in echt geld + extra winst i.d.v.v. Free Bets.
  • Zet je Free Bets binnen 7 dagen in. De winst uit deze Free Bets is echt geld voor jou!

 

Real Atletico Wedden
© 888Sport

Rekenvoorbeeld Real – Altetico verhoogde odds promo

Bovenstaande actie van 888Sport Nederland lichten we graag nog even voor je toe aan de hand van een rekenvoorbeeld. Stel je speelt € 10 op winst van Atletico tegen de reguliere odd van 4.25 en Atletico wint ook daadwerkelijk ontvang je normaliter je € 10 inzet terug en € 32,50 reguliere winst. 888Sport zet de quotering nu echter om in 17.00. Dit betekent 10 x 17 = € 170 uitbetaling. Je inzet en reguliere winst (totaal € 42,50) wordt nu uitbetaald in echt geld en de resterende € 127,50 in de vorm van Gratis Weddenschappen. Binnen 7 dagen dien je deze € 127,50 vervolgens te benutten. De winst die je maakt is zonder verdere voorwaarden echt geld voor jou! Een prachtige Voetbal Bet actie voor alle nieuwe klanten! 888Sport behoort tot de Beste Bookmakers voor Nederlanders en is het aanmelden direct.

Real Madrid Atletico Madrid Voorbeschouwing

De enige vraag die nog resteert is of je gaat inzetten op winst van Real Madrid of van Atletico Madrid. Net als in de vorige 3 edities van de Champions League treffen beide ploegen elkaar. Real stapte 3 maal als winnaar van het veld. Ditmaal zal Real aantreden zonder de geblesseerden Bale en Pepe. Veel zal dus afhankelijk zijn van de vorm van Ronaldo die ook het duel tegen Bayern München besliste. Real speelt doorgaans behoorlijk aanvallend en incasseert hierdoor ook veel doelpunten. Opponent Atletico blinkt juist uit in het behoudend spel en het zeer vaak houden van de nul. De vraag is dan ook of het Real is dat door Atletico´s verdedigingsblok kan breken of dat het Atletico is dat zich naar de winst weet te counteren. Wat denk jij? Zet in bij 888Sport en win gigantisch!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
KNVB Beker: AZ - Vitesse Gokken - Pak € 20 Free Bet!
volgend artikel
Gokken op Ajax Lyon - Ajax wint & Dolberg scoort @ 5.50!