weddenbonus nieuws

Gokken op Napoli AC Milan? Geen winst Napoli? € 25 inzet terug!

Betser geeft Nederlandse klanten de kans om in te zetten op winst Napoli thuis tegen AC Milan en als dit niet gebeurt, ontvang je je inzet tot € 25 terug! Nieuwe klanten krijgen daarnaast een 100% stortingsbonus tot € 25. Wij blikken voor jou vooruit middels een Napoli AC Milan voorbeschouwing op het duel van zaterdagavond 20.45u en bespreken beide promoties in dit artikel.

Hoe krijg ik € 25 inzet terug?

  • Plaats een € 5 – € 25 pre-match bet op winst Napoli tegen Milan @ 1.44.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou!
  • Verloren? Op maandag ontvang je je inzet tot € 25 terug i.d.v.v. Free Bet.
  • Benut Free Bet binnen 7 dagen op bet/odd naar wens en winst is voor jou!

 

Nog geen klant? Pak eerst 100% bonus!

Bovenstaande actie is voor spelers die reeds klant bij Betser zijn. Nieuwe spelers kunnen eerst profiteren van een Betser Bonus van 100% tot € 25. Direct na je storting met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill of Neteller ontvang je je bonus. Erna hoef je enkel je bonusbedrag 12x in te zetten op odds van 1.80 of hoger binnen 30 dagen. In deze periode kan je weddenschappen tot € 50 spelen. Betser behoort tot de Betting Sites Nederland met de meeste promoties. Zo´n promotie als de Napoli Milan actie heeft het wekelijks voor een ander duel. De quoteringen zijn daarnaast fair en het wedden aanbod is uitstekend. Ook de klantenservice is top en de website werkt snel. Zonder twijfel een van de Beste Bookmakers!

 

Betser Promotie
© Betser

 

Napoli AC Milan Voorbeschouwing

Napoli is de sensatie van dit seizoen in de Serie A. Met 32 punten uit 12 duels gaat het aan kop en laat het onder andere Juventus achter zich. Thuis won het 4 maal en speelde het 1 keer gelijk. Uitstekende resultaten die ook nog eens gepaard gaan met geweldig voetbal. Milan hoopte met vele aankopen dit jaar eenzelfde prestatie te kunnen leveren maar het valt vooralsnog behoorlijk tegen. Met 19 punten uit 12 duels bevindt het zich op een 7e plek en uit verloor het 3 van haar 6 duels. Het is dan ook geen verassing dat Napoli favoriet is met een 1.44 quotering. Gelijkspel staat genoteerd aan 4.65 en winst Milan aan 6.80. We raden je dan ook aan om op Napoli in te zetten en in het slechtste geval krijg je nog altijd je inzet terug. Een win-win situatie. Meld je nu aan bij Betser en profiteer mee!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Roemenië Nederland - 2.18 odd en € 20 cadeau!
volgend artikel
Nog geen klant bij Circus? Pak € 15 gratis + € 250 extra!