weddenbonus nieuws

Man. City – Chelsea: Nu € 10 Cashback als City niet wint!

Betser is een zeer goede bookmaker voor Nederlanders en dat bewijst het opnieuw met haar Manchester City – Chelsea No Brainer Promotie. Wed € 10 op winst van Manchester City en ontvang je inzet terug als City niet wint! Nieuwe klanten profiteren daarnaast ook nog eens van een 100% tot € 25 stortingsbonus. Beide promoties en een Manchester City Chelsea Voorbeschouwing vind je terug in dit artikel.

Hoe wed ik € 10 risicovrij op Man. City – Chelsea?

  • Klik op een van de Betser aanmeld buttons op onze site of log in.
  • Zorg voor min. € 10 saldo in account. Storten kan o.a. met iDeal.
  • Wed € 10 pre-match op winst van Manchester City @ 1.60 odd.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder voorwaarden voor jou!
  • Verloren? Je ontvangt 5/3 je inzet tot € 10 terug i.d.v.v. Free Bet.
  • Benut hierna je Free Bet binnen 7 dagen en geniet van je winst!

 

Betser Promotie
© Betser

 

Nieuw bij Betser? Pak 100% tot € 25 Stortingsbonus!

Bovenstaande actie is zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Nieuwe klanten profiteren daarnaast ook nog eens van de bonus van Betser waarbij je 100% extra bonus tot maximaal € 25 op je eerste storting krijgt. Storten kan o.a. met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill en Neteller. Je hoeft hierna enkel je bonusbedrag 12x in te zetten op odds van 1.80 of hoger binnen 30 dagen om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Betser behoort tot de beste Betting Sites Nederland en is als we Bookmakers Vergelijken een uitstekende keuze!

Voorbeschouwing Manchester City Chelsea

Bovenstaande actie heeft betrekking op het inzetten op winst van Manchester City. Naar onze mening is dit ook iets waar zeer aannemelijk is. Manchester City gaat namelijk feilloos aan kop en treft in Chelsea de nummer 5. Slechts de helft van haar uitwedstrijden wist Chelsea te winnen terwijl Manchester City thuis 13 van haar 14 duels wist te winnen. Dit gebeurde ook nog eens met het imponerende doelsaldo van 50 voor en 10 tegen. De odd van 1.60 voor Manchester City is dan ook zeer hoog te noemen en wellicht de moeite waard om nog een groter bedrag op in te zetten. Wil je toch voor Chelsea gaan? Winst Chelsea levert 5.75 odd op en gelijkspel 4.10. Meld je nu aan bij Betser en pak € 25 gratis!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Verzeker jezelf van € 5 gratis wedtegoed bij b-Bets!
volgend artikel
Voorbeschouwing CL Duels en € 150 Cadeau bij Bet777!