weddenbonus nieuws

Zet in op Europees Voetbal en benut € 50 extra bij SuperLenny!

Exclusief via onze website genieten Nederlanders van een zeer flexibele 50% tot € 50 stortingsbonus bij SuperLenny. Deze week is het ideale moment voor iedereen die nog geen gebruik heeft gemaakt van deze actie om in te stappen. Er is volop Europees Voetbal met o.a. op dinsdagavond Juventus – Tottenham Hotspur. Wij bespreken in dit artikel voor jou deze stortingsbonus, SuperLenny en blikken vooruit op het duel tussen Juve en de Spurs.

Hoe benut ik 50% tot € 50 bonus van SuperLenny?

  • Klik op een van de SuperLenny aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Maak een storting van € 20 of meer met iDeal of via een VisaCard of Mastercard.
  • Je ontvangt direct na het maken van je storting 50% bonus tot maximaal € 50.
  • Zet binnen 30 dagen je bonusbedrag 6x in op quoteringen van 2.00 of hoger.

SuperLenny Welkomstbonus © SuperLenny

SuperLenny – Meer dan uitstekende bookmaker!

Bovenstaane SuperLenny Bonus is zeer flexibel, omdat je enkel 6x je bonusbedrag hoeft in te zetten. We willen je er wel nog even extra op wijzen dat je de bonus enkel ontvangt bij een storting met iDeal of Visa/Mastercard. Een eerste storting maken met Neteller, Skrill en PaySafeCard is ook mogelijk maar dan ontvang je dus geen bonus. We raden dan ook aan om deze methoden pas in een later stadium te gebruiken. Bij SuperLenny kun je inzetten op meer dan 25 verschillende sporten en de quoteringen hierbij zijn van prima niveau. Ook de rand voorwaarden zijn prima, zo is de website snel, is er een app voor Mobiel Wedden aanwezig en is de klantenservice o.a. te bereiken via Live Chat. Al met al dus een van de betere Bookmakers Nederland waar jij kunt wedden!

Juventus – Tottenham Hotspur Voorbeschouwing

De 1/8e finales worden direct afgetrapt met een mooi duel. Italiaans regerend kampioen Juventus, en huidige nummer 2 in de competitie, ontvangt de Engelse nummer 5 Tottenham. Beide ploegen zijn in vorm waarbij met name de reeks van Juventus indrukwekkend is, 11 overwinningen op rij en slechts 1 tegendoelpunt in 16 duels. Tottenham wist uit de laatste 3 duels tegen respectievelijk Arsenal, Manchester United en Liverpool maar liefst 7 punten te behalen. Een groot verschil is echter dat met name Juventus meer ervaring heeft in de Champions League. Vorig jaar werd de finale nog behaald terwijl Tottenham pas voor de eerste keer in 7 jaren overwinterde. Juventus is in de Champions League thuis vaak sterk terwijl het uit vaak op een punt speelt. De winst quoteringen van Juve van 2.20 vinden wij dan ook erg aantrekkelijk. Gelijkspel is 3.05 en winst Spurs 3.60. Wat verwacht jij? Zet in bij SuperLenny en benut de € 50 bonus!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Sparta PSV of Ajax Twente en krijg € 50 cadeau!
volgend artikel
Real Madrid - PSG < 3,5 goals? Ontvang € 20 terug van Betser!