weddenbonus nieuws

Presidentsverkiezingen Frankrijk: Preview + € 210 Profit Boost

Op zondag 23 april vindt de eerste ronde plaats van de Franse Presidentsverkiezingen. Afhankelijk van het resultaat wordt op zondag 7 mei opnieuw naar de stembussen gegaan. Wij blikken speciaal voor jou vooruit op deze verkiezingen en hebben uiteraard een mooie actie voor jou hieromtrent in petto! Profiteer 2x van een 100% winstverdubbeling!
 

Pak nu 2x winstverdubbeling bij LeoVegas!

  • Klik op een van de LeoVegas Bonus Banners in dit artikel en meld je aan.
  • Stort € 10 of meer met bijv. iDeal, Visa, MasterCard of een PaySafeCard.
  • Je ontvangt hierna 2 x een € 5 Profit Boost ticket t.w.v. 100% extra winst.
  • Zet in op bet/odd naar keuze, selecteer Profit Boost ticket, dubbel je winst!
  • De maximale extra winst is € 105 per bet. Max. extra winst is dus € 210.
  • Aan inzet, reguliere winst en extra winst zijn geen voorwaarden verbonden!

 

LeoVegas Sport © LeoVegas

 

Woon je in België? Ga dan voor een alternatief!

Bovenstaande LeoVegas Bonus is exclusief beschikbaar voor nieuw klanten woonachtig in Nederland. Kom je uit Belgie en wil je profiteren van een mooie welkomstbonus? Ga dan voor de BetFIRST Welkomstbonus. Hierbij kun je een eerste weddenschap spelen met een inzet tot € 100 en bij verlies ontvang je je gehele inzet terug! Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts 1x in te zetten op een odd van 1.20 of hoger binnen 30 dagen. De bonus van BetFIRST is overigens ook beschikbaar voor Nederlanders en direct het aanmelden waard. Door te klikken op BetFIRST Bonus kun je je direct aanmelden!
 

Franse Verkiezingen – De Kandidaten en Peilingen

In totaal zijn er 11 kandidaten die meedoen om de Franse Presidentsverkiezingen. In de eerste ronde kan iedereen hun stem uitbrengen op een van de kandidaten. Op het moment dat een kandidaat meer dan 50% van de stemmen heeft is hij of zij de winnaar. Mocht niemand 50% halen, wat de verwachting is, volgt een tweede ronde waarbij de 2 kandidaten met de meeste stemmen het tegen elkaar opnemen. Een van beide zal vervolgens winnen. Van de 11 kandidaten zijn er 5 kandidaten die een serieuze kans maken, zij hebben 5% of meer van de stemmen in de peilingen. Deze kandidaten zijn Jean-Luc Mélenchon (La France insoumise), Benoît Hamon (Parti socialiste), Emmanuel Macron (onafhankelijk met zijn beweging “En Marche!”, François Fillon (Les Républicains), Marine Le Pen (Front national). In onderstaande afbeelding zie je de kanshebbers en de peilingen terug.

 

Franse Verkiezingen Peilingen
© Wikipedia

 

Presidentsverkiezingen Frankrijk – De Quoteringen

In onderstaande overzicht zie je de actuele quoteringen van de verschillende kandidaten terug. Hierbij kun je direct kiezen voor de eindzege maar ook of een kandidaat in de top 2 van meeste stemmen komt. Door op de button onder de afbeelding te klikken kun je ook de quoteringen van de andere 6 kandidaten zien en direct aanmelden en je inzet plaatsen.

 

Franse Presidentsverkiezingen Odds
© LeoVegas

 

Ronde 2 – Informatie volgt na zondag

Zoals aangegeven vindt op zondag 23 april allereerst de eerste ronde plaats. Afhankelijk van het resultaat is er mogelijk op zondag 7 mei de volgende ronde. Als de resultaten van zondag bekend zijn, zullen wij bovenstaand artikel updaten met de meest recente informatie. Hou dit artikel dan ook na zondag in de gaten. Dit kan door bijvoorbeeld onze Facebook Pagina (zoek naar WeddenBonus.com op Facebook) te volgen maar ook door het artikel terug te zoeken in onze Wed Bonus Nieuws Blog. Voor nu wensen we je reeds veel succes met je inzetten op Franse Presidentsverkiezingen. Benut je 2x € 5 Profit Boost van LeoVegas via onderstaande button of klik op de eerder genoemde BetFIRST Bonus link voor de BetFIRST Bonus. Van beide bonussen profiteren kan natuurlijk ook, zo profiteer je dubbel!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Schalke Ajax met tot € 100 gratis bij Betfinal!
volgend artikel
Gokken op Chelsea Tottenham Hotspur - Nu 10.00 en 13.00!