weddenbonus nieuws

Wedden bij Bet90 met € 100 Gratis Wedtegoed!

Alle Nederlanders die nog geen klant bij Bet90 zijn kunnen nu na hun aanmelding genieten van een 100% tot € 100 welkomstbonus met uitstekende voorwaarden. Deze welkomstbonus en bookmaker Bet90 bespreken we in dit artikel. Ook blikken we vooruit op het duel van woensdagavond in de halve finale van de KNVB beker tussen Feyenoord en Willem II.

Hoe krijg ik € 100 Gratis bij Bet90?

  • Klik op een van de Bet90 aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 10(+) met bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Gebruik bij het maken van je storting de Bet90 Bonus Code ´WP100´.
  • Zet hierna de waarde van je stortingsbedrag 1x in op odds van 1.80(+).
  • Erna ontvang je een 100% stortingsbonus tot een maximum van € 100.
  • Zet stortings- en bonusbedrag 5x in op odds van 1.80(+) binnen 90 dagen.
  • Hierna is je bonus vrijgespeeld en kun je uitbetalen of verder spelen.

 

Bet90 Welkomstbonus © Bet90

 

Verder spelen loont – Bet90 is prima bookmaker!

De voorwaarden van bovenstaande bonus van Bet90 zijn uitstekend en zeker het aanmelden waard. Ook na het vrijspelen van je bonus kun je prima je weddenschappen bij Bet90 plaatsen. Je kunt namelijk inzetten op meer dan 30 verschillende sporten met vaak wel meer dan 100 verschillende selecties per voetbal duel. Ook zijn er een aantal mooie promoties die met name jouw winst uit combinatieweddenschappen verhogen. Verder is er een live chat, e-mail service, snelle website en kun je inzetten tegen prima quoteringen. Bet90 behoort tot de betere Bookmakers Nederland en kunnen we aanraden voor al jouw Sportweddenschappen!

Voorbeschouwing Feyenoord – Willem II

Feyenoord kent een ronduit slecht seizoen en ging afgelopen weekend terecht met 1-3 onderuit tegen PSV. De Tilburgers mogen ook niet tevreden zijn maar wonnen afgelopen weekend wel nog thuis van Roda JC. Een bekerwedstrijd is echter een wedstrijd op zich en het is voor Feyenoord het enige dat het seizoen nog kleur kan geven. Wij verwachten dan ook een gemotiveerd Feyenoord dat op kwaliteit de Tilburgers gaat verslaan. De bookmakers denken dit ook gezien de odd van 1.18. Gelijkspel levert 6.95 op en winst Willem II een 12.50 odd. Hiermee ligt de value wel bij Willem II dat met haar 2 sterke spitsen het verschilt hoopt te maken. Zie jij Willem II stunten? Ontvang hoe dan ook 100% bonus bij Bet90 en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Weekend Special: € 5 Gratis inzetten op Feyenoord-PSV!
volgend artikel
Win tot 50% extra met winnende combi bets bij BetFIRST!